Distriktsinformatören (8/2012)

2012-10-21

Säsongen har varit sådär men vi hade i alla fall tur med vädret under både MC-turen till Dals-Ed på fredagen och till Smögen på lördagen vid Riksårsmötet på Vann Spa i Brastad. Många passade på att provköra alla nya motorcyklar som Honda Center Vänersborg och BMW Solna generöst nog hade ställt upp med. Under fredagskvällen rullade Kickin' Kenneth och Pelle Pilsner in i entrén med sina bågar. De kom, de sågs, de signerade - sin nya platta som de tillägnat SMC. Själva årsmötet avlöpte utan några större sensationer, några avtackningar, några nyvalda och en otroligt munter ordförande som gjorde det hela till ett lättsamt och trevligt möte. Nästa år är mötet i Uppsala - där allt började för 50 år sedan...

Gulingen och SMC-Boken: Gulingen verkar vara populär så vi kommer att fortsätta att producera den så länge intresset finns. Dock hänger det på att vi får in information från er om körningar, träffar, rallyn och annat hojskoj att fylla dem med!

Observera att ni numera själva får lägga in informationen via formuläret på Riks hemsida www.svmc.se/club. Självklart hjälper vi till om ni har problem med detta, kontakta i så fall undertecknad. Senast 15 december måste uppgifterna vara inne för att vi ska hinna få med dem i Gulingen och/eller SMC-Boken.

Skepp O'Hoj 2012: båten avgår fredag kväll den 9 november och är tillbaka i Göteborg söndag morgon den 11 november. Gott om tid för föreläsningar (Roland Lord/Elving Solli), utlottning (gratis medlemslott!), underhållning (Toffe), julbord, dans och inte minst shopping både ombord och iland! SMC-medlemspris för resa och hyttplats (mat ingår ej): 2-bädds insideshytt: 895 kr/person (ord. pris 1.199 kr). Boka på www.stenaline.se/skeppohoj eller telefon 031-704 00 00. Vid telefonbokning (tillkommer 100kr) uppger ni koden XTKIELXHOJ för att få SMC-priset. Passa på - det kanske blir 5:e och sista året?

Teorikväll hos Kenneths MC-Service: De är inte bara kunniga utan generösa också! De efterskänker pengarna (100kr/person) till föreningen för att användas i vårt utbildningsarbete. Datum: grabbar 20 och 22 november, tjejer 27 november. Anmälan till Ingvar@mcinkan.se.

Med höstlig hälsning