Distriktsspalten 08/16

2016-10-26

Distrikstsspalten publiceras i SMC Folket och vi publicerar den även på hemsidan. Läs, ta del och agera på uppmaningen från vår Distriksinformatör.

Medlemsmötet på Gröna Lund i Lerdala blev lite av ett avslut på säsongen och även på Stämpeljakten 2016. 

Stämplarna är tänkta som en kul grej - som dock kan löna sig riktigt bra om man kommer ihåg att få sin stämpel när man är och handlar och fikar hos våra handlare och hojvänliga ställen. 

De hade som vanligt skänkt jättefina priser till tävlingen som de glada Stämpel-vinnarna fick välja bland.

Apropå sponsring så har vi den sedvanliga Teorikvällen hos Kenneths MC-Service 22 november. Kolla med Sture om det finns platser kvar: smc.sture.j@tele2.se eller 0706-80 59 48.

Planeringen av nästa säsong pågår för fullt i våra olika arbetsgrupper. Hör av er om ni är intresserade att komma på ett arbetsgruppsmöte för att se och höra hur det går till. Helt förutsättningslöst, ni förbinder er inte till något. Den enda ”risken” ni tar är att ni tycker det är trevligt och vill vara med fler gånger! 

Förutsättningen för att få ihop material till SMC Boken och Gulingen 2017 däremot är att ni hjälper oss att lägga in information senast 31 december via:https://www.svmc.se/club/smcboken/

Allt MC-relaterat som är tillgängligt för alla hojåkare är välkommet. Det publiceras i Evenemangskalendern på hemsidan och i SMC Appen och plockas manuellt därifrån för att läggas in i SMC Boken resp. Gulingen 2017.

Sitt inte och vänta på Gulingen om ni vill gå kurs! När den skickas ut i mitten av mars är det flesta platserna redan slut. De brukar gå åt som smör i solsken även under en kulen vinterdag. Håll utkik på https://www.svmc.se/school/

Som solskensknutte hoppas jag på hojväder i början av april då vi kommer att arrangera Distriktsårsmöte i Boråstrakten. Mer information kommer i nästa spalt. 

Har ni tänkt på att för varje spalt nu så kommer vi närmare nästa hojsäsong? Knutte-logik!

 

Med höstlig hälsning

/ela