Distriktsspalt 5/17

2017-06-15

Nu har det varit både kosläpp och hojsläpp på flera håll i landet. Visst är det en härlig tid? Bli inte för ystra bara utan tänk på att bilisterna blir lika överraskade av oss på våren som de blir vid första snön på hösten. Ha tålamod med dem och tänk på er egen säkerhet i första hand.

Tänk också om övriga trafikantgrupper hade varit lika bra på att gå kurser som ni medlemmar är? Många av våra kurser är fullbokade. Det finns några få platser kvar till kurserna på Rudskogen – en bana med trevliga kurvkombinationer både utför och uppför - i juli och på Kinnekulle i augusti.

Det stora intresset för kurserna är glädjande för de som jobbar med detta men tråkigt för er (oss!) som inte fått kursplats. Om det hade funnits mer personal och fler platser att ha kurser på så hade det gått att utöka antal tillfällen. Hör av er om ni vill engagera er i utbildningsgruppen (eller någon annan arbetsgrupp)! Kontakta valberedningen via valberedningen@smcvast.se. Silvia Rydberg och André Wanhainen är nya välkomna tillskott i den gruppen, vilket missades i förra spalten. För ordningens skull bör även nämnas att Maria Nyström inte är nyinflyttad utan återinflyttad - välkommen tillbaka hem.

När vi ändå är inne på tillägg och korrigering av info så gjorde en medlem oss uppmärksamma på att Högås gård inte skall vara med i Stämpeljakten då den inte längre är öppet för allmänheten. Bra att veta så man inte är fikasugen, tar sig dit och blir utan både fika och stämpel!

Och, ett av datumen för SMX Sports Hjälmbytardagar hade blivit fel, det var fredag och lördag (inte söndag). Lyckligtvis verkade det inte ha ställt till det för dem och förhoppningsvis inte för er heller men ber ändå om ursäkt för missen.

Påminner därför återigen om att DUBBELKOLLA att uppgifterna stämmer och att inga ändringar har gjorts. Mycket kan hända under halvåret mellan inkommen information och utgiven sådan...

Apropå händelser så återupplivar vi arrangemanget Skepp O'Hoj fast med något förändrat upplägg. Den 13 oktober rockar vi loss till liveband på Stenabåten mellan Göteborg och Fredrikshamn. Vi återkommer med mer detaljer i nästa spalt. Håll utkik.

Med västlig hälsning
/ela