Distriktsspalten 07/16

2016-09-20

Oj vad tiden går fort – nyss var det vår och nu är det höst. Det gäller att hänga med i svängarna. Om ni har deltagit i våra populära fortbildningskurser så har ni övat på det. Om inte – ta chansen till våren!

 

Nästa säsong kommer inte att bli sig lik för många. Jörgen ”Reiseleiter” Fält - en välkänd mc-profil i Göteborgstrakten - gick bort i juli. I över 20 år arrangerade han de uppskattade Onsdagskörningarna. Han anordnade även fikakvällar för de som bara/även ville sitta och prata hoj. Jörgen och alla de eldsjälar som ordnar körningar, evenemang och mycket annat för oss andra, är guld värda! Tänk på att visa er uppskattning medan de finns. Ett leende, ett vänligt ord eller en kram kan betyda så mycket mer än i tror. Detta gäller inte bara i mc-världen utan även utanför.
Apropå stora världen så är det större chans att vi ses på nätet, den s k cyberrymden, än i det verkliga livet - ”köttrymden” som någon kallade det - under den kommande mörka och kalla perioden.
Om ni tillhör dem som vägrar Facebook för att det flödar över av värdelöst vetande, tokiga klipp och dåliga skämt så rekommenderar vi att ni trots detta skapar log in eller går in på ert vilande konto. Det första ni gör är att stänga av alla aviseringar - utom de från SMC Västra Götaland då så klart! Plocka russinen ur kakan helt enkelt.
Med höstlig hälsning
Ela
Distriktsinfo SMC Västra Götaland