Distriksinformatören (8/2011)

2011-10-22

På Riksårsmötet i Eskilstuna i september avslöjades var Riksårsmöte 2012 äger rum: på Vann Spa i Brastad - i vårt distrikt alltså!

SMC Västs Årsmöte är (eller var när ni läser detta) den 15 oktober. Vi återkommer till det i nästa spalt.

På Riksårsmötet i Eskilstuna i september avslöjades var Riksårsmöte 2012 äger rum: på Vann Spa i Brastad - i vårt distrikt alltså! Mer om det längre fram.

I januari blir det äntligen MC-mässan På-två-hjul i Göteborg igen! Ett ljus i vintermörkret! Tills dess ska Gulingen 2012 vara klar. För att detta ska vara möjligt behöver vi er hjälp. Skicka information om träffar, körningar och andra hojvänliga evenemang till undertecknad senast 15 november. Märk mailet med arrangörens/arrangemangets namn. Detta för att det ska gå att särskilja alla "Gulingen-mail"som kommer in.

Obs! Av tekniska skäl måste arrangemang som ska vara med i SMC-Boken läggas in via formuläret på Riks hemsida. Vi hoppas slippa detta dubbelarbete nästa år men i år är det tyvärr nödvändigt.

Nyhet! SMC Västs utökar kursutbudet med Knix - körning på gokartbana - under nästa säsong.

Men det är nästa säsong det! Innan dess ska vi ha skoj på Skepp O'Hoj som äger rum helgen den 11-13 november! Det blir julbord, tävlingar, utlottningar, underhållning, dans och inte minst shopping både ombord och iland! Boka snarast på www.stenaline.se/skeppohoj om ni inte redan har gjort det.

Kolla också om det finns platser kvar till Teorikväll hos Kenneths MC-Service. Grabbarna har två datum att välja mellan: 22 och 24 november. För tjejer är det 29 november som gäller. Anmälan till Ingvar@mcinkan.se.
Vi ses kanske på båten?

Med höstlig hälsning
ela