Distriktsspalten 5/16

2016-05-25

Härliga tider, strålande tider – hojsäsongen är igång på allvar!  Hela helgen 5-8 maj hörde man mullret från motorcyklar - var man än befann sig. Underbart!

Ni som besökte våra handlare och hojvänliga ställen – ni kom väl ihåg att stämpla? Om ni saknar formulär till Stämpeljakten så finns det på hemsidan för utskrift.Hela Gulingen finns – i bläddringsbart format! – på hemsidan. Den går också att skriva ut så klart. Om ni inte kan/vill skriva ut hela Gulingen men ändå vill ta del av den får ni höra av er så skickar vi ett exemplar.

SMC Västra Götalands Nationaldagskörning börjar bli en tradition. Precis som tidigare år utgår vi från olika platser i distriktet och alla grupper kör mot samma hemliga mål. Kontaktperson: Sture 0706-805948 smc.sture.j@tele2.se Välkomna till någon av samlingsplatserna! PS. Kontakta Sture om ni hellre vill ansluta utefter vägen.

I juli har vi en annan tradition: Sommarkörningen. Notera att vi även har en körning till Linköpings Flygvapenmuseum samma dag.

Dessemellan finns det ett antal rallyn, korteger och körningar att delta i. Håll koll via hemsidan, SMC-appen och Facebooksidan.

Vi uppmanas ideligen att åka kollektiv så passa nu på att hänga med på de evenemang som SMC, klubbar och andra eldsjälar anordnar. Delad glädje är dubbel glädje!

Med solvarm hälsning
// Lillemor "Ela" Johansson