Distriktsspalt nr 2/13

2013-01-27

Hoppas att ni fick ett fint slut på det gamla året och en bra start på det nya!

Apropå avslut så finns inte ela.johansson@bredband.net längre utan det är distriktsinfo@smcvast.se som gäller. Skicka gärna synpunkter, bilder eller hojhistorier ni vill dela med er av!

Stora MC-mässan är ju i Stockholm i år. För oss som tycker det blir för mycket resa och för lite mässa att ta sig dit blir det MC-mässa på Åhaga i Borås i början av mars. Visserligen en liten men väldigt gemytlig mässa. SMC Väst kommer att vara på plats och hoppas få träffa er där! http://mcexpo.se/
Då har vi med oss en nytryckt, och förhoppningsvis välfylld, Gulingen 2013.


Som alltid fokuserar vi på fortbildningsverksamheten. Förra säsongens KNIX-kurser var fullbokade - eller rättare sagt överbokade - med flera intresserade på kö vid varje kurstillfälle! De som fick plats sa att de var mycket nöjda, så vi fortsätter.
Självklart blir det grundkurser och storbanekurser också. Och naturligtvis en massa hojligheter i form av rallyn, träffar och andra evenemang.


På tal om hojligheter, ni har väl inte missat att SMC firar 50 år? Det kommer att uppmärksammas såklart men på vilket sätt vi kommer att fira det här i vårt distrikt är ännu inte klart. Mer info följer...


Som alltid: blicken långt fram! Säsongen närmar sig!
Med Västlig Hälsning
/ela