Distriktsinformatören (5/2012)

2012-05-21

Ömsom sol och ömsom... snö!? Vädret i vår har varit minst sagt varierat. Omväxling förnöjer heter det men det är inte alltid sant!

Däremot kan det vara trevligt med lite att välja på när det gäller MC-aktiviteter.
I slutet av denna veckan, 24-27 maj, kan man t ex börja med Handelsboden-kortegen i Mölndal på torsdagen och sedan åka till Smögenträffen i Kungshamn fredag-söndag. Alternativt kan man köra Ostturen från Göteborg, Uddevalla-rundan eller Rallyt i Vedum på lördagen och avsluta helgen med Vårtouren i Bäckefors på söndagen

Helgen efter, 3 juni är det KNIX på Glimmingen och helgen efter det, 10 juni, är det KNIX i Viskafors. Om ni inte redan har bokat så passa på! Både lärorikt och kul!

 Numera har vi ledigt för att fira 6:e juni. Ett sätt att fira är att göra något man gillar - tillsammans med likasinnade - köra MC förslagsvis. SMC Väst anordnar nationaldagstur (för rutt och tider se hemsidan) och både Norra Dals MC och Eagle Riders ordnar rallyn denna dag.

 Det var lite gott o blandat. Säsongen är som vanligt fylld med veckokörningar, rallyn och andra hojligheter ända fram till hösten.

 Riksårsmötet äger rum på Vann i Brastad i september och SMC Väst är värd. Vi återkommer med mer information om boende, program och kringaktiviteter.

 Inom kort räknar vi också med att kunna presentera programmet för 5-årsjubilerande Skepp O'Hoj. Båten går visserligen inte förrän till hösten men det är ju bra att ha något kul att se fram emot efter säsongen också.

Men var sak har sin tid – skjut inte upp till morgondagen, det du kan göra idag!

 

Med västlig hälsning

/ela