Distriktsspalten 1/17

2016-12-06

Glädjande nog har vi välkomnat flera nya medlemmar i våra arbetsgrupper det senaste! Det finns plats för fler medlemmar och fler arbetsgrupper. Hör av er - speciellt ni som tycker att det är för lite aktiviteter i ert hörn av distriktet – vi behöver er hjälp med att komma igång!

Apropå hjälp så är vi tacksamma om ni lägger in material till SMC Boken och Gulingen 2017 senast 15 december via: https://www.svmc.se/club/smcboken/Det publiceras i Evenemangskalendern på hemsidan och i SMC Appen och plockas sedan manuellt därifrån för att läggas in i SMC Boken resp. Gulingen 2017. Allt MC-relaterat som är tillgängligt för alla hojåkare är välkommet.

Någon som definitivt är tänkt för alla motorcyklister är våra kurser. Håll koll och boka på https://www.svmc.se/school/ så snart ni kan, det brukar vara rykande åtgång.

Boka också in helgen den 1-2 april. Som det ser ut nu blir det Distriktsårsmöte 1 april (Obs! Inget skämt!) i Borås. Det är tänkt att bli en hel helg med MC-relaterade aktiviteter under dagen, någon form av underhållning på lördagskvällen samt möjlighet att boka övernattning för de som vill. Vi återkommer via hemsidan, facebook och nästa spalt med mer utförlig info om var, när och hur.

Tills dess:
Från oss alla - d v s styrelse, instruktörer, arbetsgruppsdeltagare och valberedare - till er alla:

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

/Lillemor "Ela" Johansson
Distriktsinformatör
SMC Västra Götaland