Distriktsspalt 8/14

2014-10-22

Jaha, då säger vi väl tack och hej till den gångna säsongen då! Som vanligt är det lite vemodigt och svårt att släppa taget. Men, istället för att deppa ihop i höstmörkret njuter vi av minnena och håller blicken långt fram - för det börjar bli dags att samla ihop och lämna in material till SMC-Boken och Gulingen 2015.

 Vi är tacksamma om ni lägger in information om körningar, träffar, rallyn och annat hojrelaterat via formuläret på hemsidan: www.svmc.se/club. Skriv gärna så kortfattat som möjligt. Senast 15 december måste uppgifterna vara inlagda för att komma med i SMC-Boken. Vid frågor, se: https://www.svmc.se/club/smcboken/ eller mejla undertecknad.

Bara för att säsongen är slut innebär det inte att styrelse, arbetsgrupper och instruktörer sitter sysslolösa. Tvärtom - det är nu arbetet med att planera kurser, körningar och annat drar igång. Det är ett intensivt pusslande för att fördela aktiviteter och personal på de dagar och helger som finns att tillgå. Målsättningen är naturligtvis att ha så många aktiviteter som möjligt och samtidigt undvika att flera hamnar på samma datum. Detta är dock inte helt enkelt då både ledig tid, antal helger och tillgång till personal är begränsad.

De flesta av oss engagerade har ett arbete som ”stjäl” tid från det ideella föreningsarbetet så hur gärna vi än vill så kan vi inte ta på oss mer än det vi gör.

Om du känner dig manad att bidra genom att hjälpa till i en arbetsgrupp eller vill ansöka om att bli instruktör så är du mer än välkommen att höra av dig! Observera att allt arbete är frivilligt - ingen kommer att tvinga dig att ta på dig saker du inte kan eller vill göra.

Apropå engagerade så har Distriktsårsmötet ännu inte ägt rum när detta skrivs (i slutet av september). Information om mötet kommer i nästa spalt.


Med höstlövlig hälsning

ela