Riksårsmöte lördag 1 september kl 13.00, Vann i Brastad

2012-08-20

Ta chansen att delta i Riksårsmötet nu när det är på "hemmaplan"!
Vägbeskrivning: ta av från E6:an mot Lysekil, avfarten till Vann är strax innan bron över järnvägen. Tips! Istället för vänstersväng vid infarten till Vann söderifrån rekommenderar vi att ni åker vidare 1,3 km och vänder vid Hallindens busstation för att slippa korsa körbanan i en högerkurva.
Vi ordnar samkörning till Årsmötet från Statoil i Stenungsund, avfärd kl. 10.30.
Kontaktperson: Jan-Olof 0702-73 43 11. I Uddevalla, samling Biltemas parkering för avfärd kl 11.00. Kontaktperson Lill-Calle 0769 464357

Under Årsmötet bjuds alla mötesdeltagare på fika samt tillfälle att träffa representanter från kansliet, SMC Riks samt övriga distrikt för att prata om det vi alla har gemensamt: motorcykelintresset!

Det behövs ingen föranmälan till själva årsmötet men om ni är en större grupp får ni gärna meddela oss så vi kan beräkna antalet fikasugna.

För att hinna träffas och umgås mer än vid själva Årsmötet börjar vi redan på fredag den 31 augusti med en heldags MC-tur till Dals-Ed, Halden mm. För er som ej kommer på MC går en busstur till Havets Hus i Lysekil.

På lördagen blir det en förmiddagstur till Smögenbryggan. Både fredag och lördag finns Honda på plats för visning och provkörning av hojar.

På kvällen är det Årsmötesmiddag med liveband och dans för den som vill.

Passa på att ta en minisemester från onsdag till söndag! Vi har förhandlat fram riktigt bra priser på hotellet och det finns massor att göra och njuta av i omgivningarna.

Vi ser fram emot att få träffa och umgås med riktig många av er medlemmar!
Hjärtligt välkomna!

Prisinfo och bokning 

 

Vägnumret är 162 och koordinaterna är enligt Google Maps 58.444027, 11.575770

 

Vann avfart