Festidalen 2016 - ställer du upp för ungdomarna?

2016-04-28

SMC Västra Götaland har tagit emot en förfrågan från Svartedalsskolan i Biskopsgården på Hisingen. Skolan arrangerar varje år en egen festival "FestiDalen" med artister, DJs, poesi, mat från hela världen, tävlingar, lekar, parkour, Segways, experiment och andra upplevelser.

INTRESSEFÖRFRÅGAN INFÖR EVENEMANG

Någon eller några som kan tänka sig att ställa upp på detta evenemang den 27:e maj? Det är en vardag då de flesta jobbar därför går vi ut med förfrågan på detta sätt.Festidalen 2016

Information om Festidalen finns på arrangörens hemsida
I år har eleverna önskat att det kommer "häftiga bilar och motorcyklar". Det hela handlar om att visa upp sina hojar på skolgården för elever och besökare. Förutom motorcyklar kommer även en veteranbilsklubb ställa upp några bilar. Det kommer även att ställas upp en brandbil eller ett räddningsfordon på området.
OBS! Festidalen är till för skolans elever, föräldrar och anhöriga. De deltagande artister och föreningar (bl a SMC) är inbjudna av skolan och ställer upp frivilligt.

Vi utgår från Plantagen-parkeringen mittemot Johans MC (Tagenevägen 15) för att köra till skolan i samlad trupp. Jag kommer att vara där kl 08:45 och avfärd blir 09:00. Det blir en kort tur på ca 20 minuter. Tanken är att vi kommer dit 9:15 - 9:30. För de som vill komma senare går det mycket bra att "droppa in" som man vill under dagen bara jag vet om det.

För de som kan tänka sig vara med var vänlig kontakta:
Hefni El Tarzi
SMC Västra Götaland AG Göteborg
Evenemanget finns också på vår Facebook-sida SMC Västra Götaland