Distriktsspalten 4/17

2017-04-25

Det kändes lite märkligt att ha distriktsårsmöte så här på våren när det har varit under hösten i så många år. Tanken är dock, precis som tidigare, att medlemmarna ska kunna ta hojen till mötet. Fast det hänger ju på vilket typ av hojåkare man är, vissa kör året om, andra så snart det är 10 grader och så finns det sådana däringa solskensknuttar...

Nya i styrelsen är (i bokstavsordning): Christian Borlaug (webmaster), Maria Nyström (nyinflyttad i distriktet – välkommen till västkusten!, suppleant), Martin Sandin (sekreterare) och Klas Sehlstedt (ny revisor) – varmt välkomna!

Några bytte bara plats/funktion men det är också några som lämnar styrelsen: Lars Lindh - lämnar sitt uppdrag som sekreterare men fortsätter som Travel-guide. Gro Olsen - webmaster och suppleant lämnar oss till förmån för andra föreningsuppdrag – grattis till dem. Magnus Ring - avgår som revisor men forsätter inom utbildningsgruppen. Claes Törnqvist – inte längre suppleant men fortsätter som ansvarig för Arbetsgrupp Göteborg. Niklas Östergren – suppleant. Han var en av dem som startade upp storbanekurserna inom distriktet för ca 10 år sedan. Sist men inte minst: Tore Ternell som har haft i stort sett alla funktioner genom åren, nu senast som valberedare och annonsäljare för Gulingen, har sagt att han slutar - igen. Fast på allvar denna gången. Stort tack till er alla för fina insatser!

Apropå Gulingen så är ambitionen så klart att vi ska ha en felfri utgåva men inte heller denna gången lyckades det helt, tyvärr.

Några av felen är rena missar från min sida, vilket jag, med skammens rodnad på kinderna, erkänner och beklagar.

Tibro MC-Service hade öppet hus både 31 mars och 1 april vilket inte framgick i Gulingen. För sent att rätta till så det är bara att beklaga och lova bot och bättring.

MC-Konsultdagarna är inte i maj utan redan nu till helgen, alltså 28-29 april.

Och, Hlorrides hemvist ska vara Kungshamn och inget annat. Ber om ursäkt även för detta.

Med hänvisning till ovannämnda uppmanas ni återigen att dubbelkolla via hemsidan, Facebook och/eller SMC Appen så att uppgifterna stämmer och att inga ändringar har gjorts.

Nog om detta, nu är säsongen i rullning – ut o njut!

Med västlig hälsning

/Lillemor "Ela" Johansson
Distriktsinformatör
SMC Västra Götaland