Distriktsårsmöte 2013 - referat

2013-11-10

Årsmötet på Lisebergs Wärdshus lockade hela 60 röstberättigade. Glädjande att se så många! En enkätundersökning visade att de flesta hade hört om Årsmötet via en annan medlem. Mun-till-mun-metoden ska inte alltså inte underskattas men håll för säkerhets skull även koll på hemsidan!

Föga förvånande var det ingen större mängd motorcyklar men ett par hade ändå trotsat höstrusket och tagit sig till mötet på MC. Bra där!

Själva mötet avlöpte utan större överraskningar. Rutinerade Tore Ternell var som vanligt snabb, effektiv och munter i sin roll som årsmötesordförande.

Det blev en lite nygammal blandning. Till ordförande valdes Jan Rickardsson. Tidigare ordförande Lillemor Holm sitter kvar i styrelsen som vice ordförande. Ingvar Högström är vår nye sekreterare.

 

Magnus Ring, revisor, Peter Stegrell, suppleant och Peter Johansson, och Tore Ternell valberedare – alla nyval. Välkomna i gänget!

Kommentar: Presentation av dem kommer under ”Organisationen”.

 

Vi tackade revisor Björn Forssell, valberedare Peter Wretmo och Annika Berntsson samt webmaster Jens Lindström för deras insatser under det/de gångna året/åren.

 

Platsen som kassör/ekonomiansvarig är dessvärre vakant, trots valberedningens hårda ansträngningar.

Kommentar: Om ni vet någon lämplig person är det bara att höra av sig!

 

Efter årsmötet bjöd Björn Gunnarsson på en föreläsning om sina erfarenheter från Isle of Manx GP 2012 - något som dessvärre resulterade i en fotskada efter en kollision med en annan förare som gått omkull. Björn kom dock ganska lindrigt undan med tanke på omständigheterna. Nu förbereder han sig för come back i Isle of Manx GP 2014 och förhoppningsvis sitt första TT 2015.

Vi fick ”åka med” runt den 6 mil långa banan via en s k onboard-camera. Detta ökända lopp kräver total närvaro, mental styrka och nerver av stål.

För att genomföra detta ökända lopp krävs total närvaro, mental styrka och nerver av stål!

Vi önskar honom lycka till!

Kommentar: Om ni vill veta mer: http://www.highsider.se/2012-12-10.aspx

http://www.sporthoj.com/forum/showthread.php?256807-ISLE-Of-MAN-racerapport!/page9

 

Medan vi njöt av den goda maten underhölls vi av Jumping Frenchmen of Maine - en trio duktiga musiker med fantastiska röster!

 

Den nygamla styrelsen tackar för förtroendet och tackar alla som på ett eller annat sätt bidrog till att det blev ett så trevligt möte!