Distriktsinformatören (6/2012)

2012-07-06

Jag blev jätteglad när min hojåkande granne sa att han hade sett min nuna i MC-Folket. Äntligen har han insett att han ska vara med i gemenskapen! Det visade sig dock att han bara hade tjuvläst ett exemplar av tidningen någonstans!

Medlem eller ej, det är glädjande att folk läser det vi skriver och uppskattar det vi gör!

Speciellt då SMC bygger på ideellt arbete och eventuellt beröm utgör "lönen".

Apropå beröm: Våra första KNIX-kurser i egen regi (med god hjälp från BMW-klubben) blev lyckade! Flera mejl från nöjda kursdeltagare bekräftar detta. Det är värt mycket för arrangörerna att få så mycket positiv feedback, inte minst för motivationen att fortsätta! Självklart ska ni även höra av er med kritik när det är befogat.

I augusti är det sista chansen för i år att gå KNIX eller Avancerad kurs i SMC Västs regi. De andra tillfällena blev snabbt fullbokade så fundera inte för länge!

Även om det är långt fram i tiden är det inte mycket att fundera på, boka redan nu: 9-11 november. Programmet för 5-årsjubilerande Skepp O’Hoj 9-11 är (så gott som) klart. Mer info på hemsidan.

Innan dess finns det mängder av hojaktiviteter att delta i, ett urval:
Lördag den 7 juli, samma vecka som ni får detta nummer av MC-Folket, är det SMC Västs Sommarkörning och måndag-fredag 16-20 juli är det MC-veckan i Bohuslän.
Sedan rullar det på med Kråkekortegen (med insamling till NÄL), Knalleträffen, Skaraborgsträffen, Poker Run, MC-Gudstjänst, (H)julafton, Norrtur, Rally Väst, Västkustrallyt, Herrgårdsturen.

Väl inne i september är det Gamarnas Kräftkalas (samma dag som Riksårsmötet men ni hinner med båda!), Great Lake Chapter Rally, Mini-Jumbo Run och söndag den 9 september har SMC Väst sin årliga Avslutningskörning.

Puh! Mycket att hinna med men det är viktigt att ta sig tid att ha skoj!

1 september hoppas vi få se er på SMCs Riksårsmöte på Vann Spa i Brastad! Som ett av de största distrikten bör vi också vara flest deltagare på mötet nu när det är på hemmaplan, eller hur? För att så många som möjligt ska hitta dit behöver vi turledare på olika ställen i distriktet som samlar ihop och leder dit årsmötesdeltagare på fina vägar. Hör av er om ni vill och kan ställa upp!

 

Med västlig hälsning

/ela

 

PS. Nu finns SMC Göteborgsgruppen på Facebook!