Distriktsspalt 3/13

2013-03-26

Med detta nummer av MC-Folket får ni som bor i Västra Götaland Gulingen 2013. Ska få det i alla fall. Om ni inte fick den eller bor i närliggande län och också vill ha den - hör av er så skickar vi! Vore ju synd om ni går miste om allt hojskoj som anordnas av diverse klubbar, handlare och andra eldsjälar i vårt distrikt!

För fikasugna har vi ett helt uppslag med hojvänliga fik som väntar på att vi ska besöka dem. Även våra handlare vill gärna ha besök av oss! Några av annonsörerna erbjuder SMC-rabatt - kom ihåg att fråga när ni besöker dem.

Om ni undrar varför en del träffar och evenemang saknas i SMC-Boken beror detta på att många inte var klara med sin planering vid bokens deadline i mitten av december.

I vissa fall kan det även bero på att informationen skickades till min bredbandsadress som oturligt nog försvann strax innan deadline. Tips! Jag brukar bekräfta att informationen har kommit fram så ni om inte får svar - hör av er! Allt inskickat/mottaget material finns inlagt i kalendern på www.svmc.se/vastragotaland.

Tänk bara på att dubbelkolla datum, tid och startplats då det kan ha smugit in fel i texterna eller ha skett ändringar i efterhand.

Och sist men inte minst:
Självklart har vi avrostningar, KNIX ochavancerade kurser på storbana även denna säsong -anmäl er snarast via hemsidan!

Låt säsongen rulla igång!
Med västlig hälsning
/ela