Distriktsinformatören (3/2012)

2012-03-20I samma veva som Gulingen gick in i tryckpressarna kom besked om första felet
 

 

Vårtouren i Bäckefors är såklart inte i juni utan i MAJ! Närmare bestämt 27 maj. Hittar ni fler felaktigheter? Hoppas inte det, men om, meddela oss så vi kan lägga en rättelse på hemsidan, webmaster@smcvast.se

Vad får ni för associationer till namnet "Gulingen" förresten? Skriv till oss och berätta! distriktsinfo@smcvast.se eller ordforande@smcvast.se

Mässan "På Två Hjul 2012" i Göteborg Det var jätteroligt att träffa så många nya, gamla och blivande medlemmar! Inne på mässan kändes det som om våren var nära och det uppstod okontrollerbara ryckningar i gashanden. Väl ute i kyla utanför stod det klart att det dröjer lite till.

Såhär i sista vintermånaden mars är det flera handlare som har butiksmässor och visningshelger inför säsongen, sedan är det inte långt kvar - för oss solskensknuttar som bara kör när det är soligt och varmt alltså.

Längre fram i maj blir det Smögenträffen (5-årsjubileum!) och i juni är det andra året för Trollhättans Biker Meet. Däremellan är det diverse andra skojsamma aktiviteter såsom veckokörningar och träffar och rallyn.

Det som vi inom SMC tycker är viktigast är dock fortbildningarna.

Vi har som vanligt Grundkurser i form av Avrostningar, fem tillfällen - varav en på grus. Från och med i år har vi även KNIX-kurser i egen regi, tre tillfällen: 13 13 maj, 3 juni, 12 augusti, plats Glimmingen i Uddevalla. BMWs KNIX-kurser i Viskafors finns kvar så det fördubblar chanserna att hitta en tid som passar.

Avancerade kurser på bana har, förutom de vanliga kurserna på Kinnekulle ring och Gotland ring utökats med två kurstillfällen på Anderstorp.

 

Se vidare under School för info och anmälan.

SMC erbjuder gemenskap och fortbildning - tillfälle till utveckling i båda fallen!

Med västlig hälsning/ela

distriktsinfo@smcvast.se