Distriktsspalt 8/13

2013-10-21

Säsongen har varit härligt lång! Började tidigt och slutade sent - för oss solskensknuttar alltså – ni andra kör väl fortfarande...

Kanske dags att fundera på service oavsett? Som vanligt har vi Teorikväll hos Kenneths MC-Service. För grabbar 26 november och för tjejer 28 november. Endast för medlemmar i SMC. Kostnad: 100 kr/person. Anmälan till Ingvar@mcinkan.se. Begränsat antal platser.

 SMC-Boken och Gulingen 2014: Material önskas! Det hänger ju på att vi får in information från er om körningar, träffar, rallyn och annat hojskoj att fylla dem med! Lägg in informationen via formuläret på hemsidan www.svmc.se/club. Hör av er om ni har frågor eller funderingar kring detta.Senast 15 december måste uppgifterna vara inne för att vi ska hinna sammanställa. Extra viktigt eftersom Gulingen ska vara tryckt och klar till MC-mässan 23-26 januari ( www.mcmassan.se ). Tacksam om ni gör er bästa för att lämna in före 15 december eftersom vi (precis som många av er därute i klubbar mm!) jobbar ideellt och får klämma in detta arbete på lediga stunder!

Apropå lediga stunder så beslutade vi att inte ha någon Skepp O´Hoj-kryssning 2013. Istället satsade vi lite extra resurser på Distriktsårsmötet. Vi återkommer i nästa spalt om mötet, vem som tillträdde resp. vem som avgick osv.

Jubileumsåret 2013 är snart till ända. Nu siktar vi på 50 nya framgångsrika SMC-år! Detta kräver dock återväxt bland såväl ”vanliga” medlemmar som styrelsemedlemmar, instruktörer och andra resurser. Hjälp föreningen att växa, utökas och förbättras! Ni måste inte gå med i styrelsen för att göra nytta! Prata om SMC, tipsa och kom med förslag på förändringar och förbättringar!

Hur ser SMC ut 2063? Intressant fråga! Vi behöver dock inte planera 100-årsjubileet redan nu utan tar ett år i taget - 2014 här kommer vi!

Med höstlig hälsning

/ela