Distriktsspalt 1/14

2013-11-30

Årsmötet på Lisebergs Wärdshus lockade hela 60 röstberättigade! Imponerande nog var det ett par som hade trotsat höstrusket och tagit sig till mötet på MC. Bra där!
En enkätundersökning visade att de flesta hade hört om Årsmötet via en annan medlem. Toppen att ni tipsar varandra! Kom dock ihåg att även kolla hemsidan då och då!

Rutinerade Tore Ternell var som vanligt snabb, effektiv och munter i sin roll som årsmötesordförande. Det blev en lite nygammal blandning. Till ordförande valdes Jan Rickardsson. Tidigare ordförande Lillemor Holm sitter kvar i styrelsen som vice ordförande och Ingvar Högström är vår nye sekreterare.

Magnus Ring, revisor, Peter Stegrell, suppleant och Peter Johansson och Tore Ternell valberedare – alla nyval. Välkomna i gänget!

Vi tackade Björn Forssell, Peter Wretmo, Annika Berntsson samt Jens Lindström för deras insatser under det/de gångna året/åren!

Platsen som kassör/ekonomiansvarig är dessvärre vakant, trots valberedningens hårda ansträngningar. Tips på lämplig person mottages tacksamt!

Efter årsmötet bjöd Björn Gunnarsson på en föreläsning om sina erfarenheter från Isle of Manx GP 2012 och en tur runt banan via en s k onboard-camera. Det krävs en hel del för att genomföra detta ökända lopp kan man konstatera! Björn håller som bäst på att förbereda sig inför Isle of Manx GP 2014 och sitt första TT 2015. Vi önskar honom lycka till!

Medan vi njöt av den goda maten underhölls vi av trion Jumping Frenchmen of Maine. Duktiga musiker med fantastiska röster! Tack alla för ett trevligt Årsmöte!

SMC-Boken och Gulingen 2014: Om ni inte redan har gjort det är vi tacksamma om ni lägger in hojrelaterade aktiviteter i kalendern på www.svmc.se/club så snart som möjligt. Frågor eller funderingar kring detta? Hör av er till undertecknad.

Förhoppningsvis har vi en fullmatad Gulingen 2014 att dela ut på MC-mässan 23-26 januari (www.mcmassan.se). Vi ses väl där?

I detta nu jobbas det med planering av avrostningar, KNIX, storbanekurser mm. Allt för att vi ska få en rolig och lärorik MC-säsong 2014.

Styrelse, valberedning, instruktörer och resurser inom SMC Västra Götaland önskar er alla en riktigt God Jul o ett Gott Nytt År!

/ela