Distriktsinformatören (1/2012)

2011-12-03

SMC Västs Årsmöte avlöpte utan några större överraskningar.

SMC Västs Årsmöte avlöpte utan några större överraskningar. Vi hälsar Benny Christensen välkommen som suppleant och Peter Vretmo välkommen som valberedare och vi tackar Klas Sehlstedt och Danniel Byberg för deras insatser som suppleant resp. valberedare. De kommer att fortsätta sitt arbete inom fortbildningsgruppen glädjande nog. Tack också till Årsmötesordförande Tore Ternell.

Apropå insatser: ni vet väl att SMC är uppbyggt av ideella krafter? Tjugoen distrikt med ca 10 personer i varje styrelse och ett stort antal instruktörer och resurspersoner. Alla dessa lägger en stor del av sin fritid på att jobba för alla er/oss medlemmar! Ett arbetet som pågår året runt. Just nu planeras aktiviteterna för nästa säsong. Det ser ljust ut även om det är mörkt ute!

Vi pratar vi mycket om att synas när vi kör MC men det är nog så viktigt även "off bike". Se till att synas när du är ute och promenerar, springer eller cyklar och påminn familj, vänner och bekanta om detta. Använd reflex - för syns skull!

Som nämndes i förra spalten är det äntligen MC-mässan På-två-hjul i Göteborg den 26-29 januari 2012 - kom dit och sätt rekord i antal besökande! www.patvahjul.se Vi ses kanske där?
Tills dess önskar SMC Västs styrelse er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!
Med västlig hälsning