Distriktsspalten 3/17

2017-03-28

PÅMINNELSE om SMC Västra Götalands ÅRSMÖTE 1 april kl. 14.00 på Hindåsgården i HINDÅS. Observera platsbytet! Vi bjuder på fika i samband med mötet. Vi ser framemot att träffa er. Välkomna!

Plötsligt händer det - våren är här! Om inte så får ni i alla fall ett vårtecken i form av Gulingen 2017. På framsidan ser ni vinnarbilden i Omslagstävlingen – grattis till fotografen Christopher H Calvert! Tack till alla som har bidragit!

Alla arrangörer var inte klara med sin planering vid tryck av SMC Boken och Gulingen så kom ihåg att kasta ett öga i på hemsidan, facebook och/eller i SMC Appen med jämna eller ojämna mellanrum för att ha koll på eventuella ändringar och tillägg.

Nu närmast är det förutom nämnda Distriktsårsmöte även handlardagar på flera ställen. Vi försöker att vara med på så många vi kan för att få chans att träffa såväl er medlemmar som ännu ej-medlemmar. Ibland sammanfaller dock dessa dagar med våra kurser och eftersom kloning ännu inte är möjligt måste vi prioritera kurserna. Det bör ni också göra! De blir snabbt fullbokade men ni som ännu inte har bokat – kolla om det finns platser kvar och gör det nu! För säkerhets skull. Både er egen och andra trafikanters.

Med vårlig hälsning

/Lillemor "Ela" Johansson
Distriktsinformatör
SMC Västra Götaland