Distriktsspalt 6/17

2017-08-14

Som ni kunde läsa i förra spalten återupplivar vi Skepp O'Hoj fast med nytt koncept. Vi turar mellan Göteborg och Fredrikshamn den 13 oktober. Självklart till specialpris för våra medlemmar! Självaste PARTYPATRULLEN underhåller. Mer information och bokningslänk finns på hemsidan och Facebook när ni läser detta. All aboard!

Innan dess har vi massor att göra och att se fram emot:

SMC Västra Götalands Sommarkörning 15 juli (något senare än tidigare år), MC-veckan i Bohuslän, vecka 29 (som vanligt) och Höstkörningen den 27 augusti.

Vi kommer även i år att arrangera ett medlemsmöte. Det blir den 3 september i samband med KNIX-kursen i Uddevalla. Kursen måste man anmälan sig till men själva medlemsmötet är bara att komma och delta i. Vi bjuder på fika, information och diskussion - "om ni vill, vågar och kan" som Lasse Kronér brukar säga.

Dessemellan finns det en mängd andra rallyn, veckokörningar, fikaträffar och arrangemang som klubbar och eldsjälar anordnar. Även handlarna har evenemang där ni förutom att handla och få er stämpel kan umgås och ha trevligt med likasinnade.

Vi som är engagerade i SMC försöker att vara med på så många handlardagar och arrangemang som möjligt. Dels för att värva nya medlemmar men även för att träffa er som redan är medlemmar. Det är intressant att höra om era erfarenheter av hojlivet i synnerhet och livet i allmänhet. Dessa tillfällen är alltid mycket givande och trevliga!

Apropå givande så är det flera av er som har skrivit till oss och tipsat om dåliga vägsträckor. Jättebra! Vi lägger ut detta på sociala medier samt rapporterar till Trafikverket. Om ni känner att ni vill bidra ytterligare får ni gärna anmäla er som vägspanare/-rapportörer:

https://www.svmc.se/Distrikt/vastragotaland/Vagspanare/Vagrapportor/

"Ingen kan göra allt men alla kan göra något." som någon klok person lär ha sagt.

Med västlig hälsning

/ela