Distriktsspalt 5/13

2013-05-28

Beklagar att spalten saknades i förra tidningen! Tidningen var redan på tryck när jag insåg att jag inte hade skickat in spalten. Den finns dock att läsa på hemsidan för intresserade. Säsongen är i gång med såväl turer, rallyn, träffar och inte minst SMC Västs kurser. Missa inte 2013 års nyhet:

Den 8-9 juli kör vi kurs på fantastiska Rudskogen. En kuperad och nybyggd bana strax innanför norska gränsen. Endast 2,5 timme från Göteborg. Välkomna både nya och gamla deltagare! https://www.svmc.se/Distrikt/vastragotaland/School/Rudskogen/


Traditionsenliga turer och träffar:

Smögenträffen 24-26 maj - räkfrossa, barbeque, Smögenbryggan... behöver man säga mer?

Tvådagarstur till Dalsland med en sväng in i Norge, lördag-söndag 25-26 maj. Hör med Ingvar ingvar@mcinkan.se om det fortfarande finns möjlighet att åka med!

 

En annan tvådagarstur är den som SMC Väst ordnar till Riksårsmötet i Uppsala i september. Alla typer av förare och motorcyklar är välkomna! Körningen anpassas till gruppen, vädret, väglaget och - såklart - gällande hastighetsgränser. Onsdag 11 september: Samling kl. 09.30 vid Preem Ullevi. Anslutningsmöjligheter: Kort stopp i Falköping, längre stopp i Karlsborg, lunch på Idas brygga. Övernattning: Fyrbäddsstugor i Ånnberg (Örebrotrakten), ca 200 kr/person. Torsdag 12 september: Avfärd kl. 10.30 mot slutmålet Uppsala. Boende i Uppsala torsdag-söndag bokar ni själva eller efter kontakt med Ingvar Högström. Anmälan senast 1 juni till ingvar@mcinkan.se eller 0702-17 77 37 Välkomna!

 

SMCs 50-årsjubileum den 21 april uppmärksammades på flera ställen i landet. SMC Väst sparar firandet till Distriktsårsmötet på Liseberg i oktober. Mer om det längre fram.

Nu rullar vi vidare mellan säsongens evenemang!

Med västlig hälsning

/ela