Distriktsspalt 7/13

2013-10-15

KALLELSE till SMC Västra Götalands Distriktsårsmötet på Liseberg söndag den 20 oktober 2013.

Årsmötet börjar kl. 14.00, fika från kl. 13.30. Föreläsning i samband med mötet. Alla SMC Väst-medlemmar inbjudes till middag på kvällen. Anmälan senast 29 september till sekreterare@smcvast.se. För mer utförlig info om årsmötesprogrammet, se hemsidan. Välkomna!

Säsongen började tidigt i år och förhoppningsvis fortsätter den länge än men det vet man ju aldrig. Se Gulingen eller hemsidan för tips om MC-relaterade aktiviteter och Hojvänliga fikaställen.

För tips och info om lättare service, boka in er på teorikväll hos Kenneths MC-service, För killar 26 november och för tjejer 28 november, endast för SMC-medlemmar. Tid 18-21, kostnad 100 kr/deltagare inkl. fika. Se www.svmc.se/vastragotaland för info och anmälan.

På väg hem från Mälaren Runt i augusti stannade vi för att äta. En man kommer in och pratar motorcyklar, han är själv hojåkare. Är ni med i SMC? Jaa, joo... "Tänk på att de har SMC-rabatt här” tipsade han. Hade inte en tanke på det - tänk så många rabatter jag har missat för att jag glömmer kolla. Säkert ni också! Tack alla ni ”ambassadörer” som gör reklam för SMC och våra rabatter bara sådär, av ren välvilja!

Funderade i samma veva på om inte vi informatörer borde ha bild med hjälmfrisyr så folk känner igen oss... eller kanske inte vid närmare eftertanke..

Kom ihåg att anmäla er till Årsmötet den 20 oktober så ses vi - med eller utan hjälmfrisyr!!

Med västlig hälsning

/ela