Distriktsspalt nr 1/13

2013-01-27

Årsmötet på Stenungsögården.
Fantastisk miljö som tyvärr inte kom till sin rätt i gråvädret. Trots regnet kom 3 medlemmar på MC – imponerande för en solskensknutte som jag!
Mötet inleddes med ett intressant anförande.
Göran Ekman, Årets SMC-are 2012 och ordförande i SMC Sörmland berättade om hur han och hans styrelsemedlemmar har gjort för att locka ungdomar till både verksamheterna och styrelsearbetet.

Hans vinklingar var till viss del provocerande men mycket tankeväckande. Den allmänna uppfattningen är att SMC är präktigt och fyrkantigt vilket inte låter speciellt attraktivt. Självklart ska vi har kvar säkerhetstänket men kanske våga ta ut svängarna lite mer? Kurvteknik för styrelsearbete?

Ni ungdomar som ev. läser detta: tipsa oss gärna om vad ni vill att vi ska göra för er så ska vi försöka tillgodose detta - inom vissa gränser förstås.

Ordförande för årsmötet var vår hedersmedlem Tore Ternell.

Två nya inom valberedningen, en ny revisor och ny webmaster, för övrigt omval till största delen.

Annika Berntsson och Elisabeth Konradsson valdes in i valberedningsgruppen.

Jan Berndtsson, en av våra revisorer, samt Sten-Göran Stridh, webmaster valde nu att tacka för sig. Vi tackar båda för lång och trogen tjänst. Till ny revisor valdes Björn Forssell - för många ett bekant namn - och till webmaster valdes Jens Lindström.

Samtliga valda tackar förtroendet och lovar att göra sitt bästa!

 

Påminnelse om SMC-Boken och Gulingen:

Lägg in informationen via formuläret på Riks hemsida www.svmc.se/club. Kontakta undertecknad om det är något oklart kring detta.

Deadlines: SMC-Boken 15 december, Gulingen 31 december.

Om ni har aktiviteten klar och vet vilken månad men inte vilket datum det blir, lägg ändå in uppgifterna så chansar vi på att vi hinner få med datumet också innan tryck.

Informationen från er är avgörande för att vi ska få fyllt sidorna med körningar, träffar, rallyn och annat hojskoj under nästa säsong!

Nu återstår bara för oss, d v s styrelse, instruktörer och resurser, att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Väl mött 2013!

Med västlig hälsning