Distriktsspalt 4/13 (endast web)

2013-04-17

Firade påsk i lugn och ro... tills jag upptäckte att jag hade missat att skicka in spalten till MC-Folket nr 4!
Tidningen var redan på väg till tryck när jag kom på detta så spalten kom tyvärr inte med denna gången. Ber om ursäkt för detta! Ni får hålla till godo med webversionen:

En del evenemang i mars-april blev tyvärr inställda p g a temperaturen. Hoppas att vi slipper det fram igenom. Dubbelkolla dock datum, tid och startplats då det kan ha smugit in fel i texterna eller ha skett ändringar i efterhand.

Medlemmar i andra distrikt har bett att få Gulingen skickat till sig – jättekul! Distriktsindelningen är egentligen bara till för att fördela arbetet - vi är ju alla medlemmar i samma förening: Sverige MotorCyklister.

 

Föreningen firar ju 50 år i år – under hur många av dem har du varit medlem?

Vore kul att ta reda på vem som är ”äldst” i vårt distrikt - d v s har varit medlem längst! Hur tycker ni att vi bör uppmärksamma den eller de personerna? Kom gärna med förslag. Om det är praktiskt och resursmässigt genomförbart så kommer vi att ta det i beaktande!

 

Femtioårsjubileet kommer att uppmärksammas på olika sätt under året men det officiella firandet blir under riksårsmöteshelgen den 13-15 september i Uppsala. Styrelse och förtroendevalda från SMC Väst kommer att samköra dit och det vore roligt om ni hakar på! Mer info om rutt, boende osv kommer inom kort.

 

SMC Väst har även tänkt att göra något extra vid vårt distriktsårsmöte den 20 oktober. Vi har förbokat Liseberg men själva programmet är inte klart ännu. Mer info även om detta, längre fram.

 

Och sist men inte minst: våra kurser. Många av dem är redan fullbokade! Jätteroligt men synd att inte alla som vill får möjlighet att vara med. Håll dock koll för om kursavgiften inte betalas i tid bli platsen bokningsbar på nytt och då är det bara att ”hugga” den!

 

Med västlig hälsning

/ela