Distriktsinformatören (7/2012)

2012-09-20

Detta är väl ingen sommar som man kommer att se tillbaka på ”med värme”? Fast enligt SMHI har det varit en normal sommar – då hoppas jag på en onormal sommar nästa år i så fall!

I år avrostades strax under 100 st, en betydligt lägre siffra än vanligt. Berätta gärna för oss om ni saknar något i kursupplägget eller om det är andra orsaker till att färre av er har deltagit i år. SMC Väst funderar redan på ett annat koncept än det som varit. Hur, när och var presenteras troligen inte förrän i början av 2013.

Våra nystartade KNIX-kurser har varit fullbokade och omdömena från deltagarna odelat positiva, samma sak gäller storbanekurserna.

MC-veckan i Bohuslän lockade ca 160 deltagare – detta trots att det är mitt i semestern - kanske för att det är en välkänd och etablerad tradition.

Det finns fortfarande lite kvar än att krama ur säsongen: i september/oktober har BMW-klubben sin Hösttur och sedan Långkalsongrunda och i Borås har Eagle Riders sin årliga Pannkaksfest för att nämna några hojligheter.

I november då det börjar bli dags att förbereda er, eller rättare sagt hojen, för vintervila och efterföljande säsong kan ni boka in er på teorikväll hos Kenneths MC. De ger användbara tips och info om lättare service och det finns ett tillfälle vardera för killar respektive tjejer. Apropå att förbereda sig för vintern så har Skepp O'Hoj – kryssningshelgen speciellt för SMCs medlemmar – 5-årsjubileum i år! Var med och fira! Programmet är såklart MC-relaterat och har ni tur kanske ni vinner något i medlemslotteriet. Alla SMC-medlemmar får en gratis lott och har då chans att vinna fina priser från Stena Line, MC-handlare och SMC. Förutom detta erbjuds det god mat, trevlig samvaro och tillfälle till shopping både på båten och i land. Passa på att ta en minisemester mitt i hösttristessen – info och bokning på www.stenaline.se/skeppohoj Vem vet, detta kanske är sista chansen... Efter 5 år börjar det bli dags för något nytt!

Men innan dess vill vi gärna träffa er medlemmar på distriktsårsmötet! Härmed får ni er kallelse till SMC Västra Götalands Årsmöte lördag den 20 oktober kl 14 på Stenungsögården i Stenungsund. Gå in på www.stenungsogarden.se så ser ni att det är väl värt ett besök! Passa på - vi bjuder på fika. Välkomna!

Med västlig hälsning