Dags för fjärde Riksträffen !

Boka in första helgen i september! Från och med fredagen 30 augusti till söndagen den 1 september träffas vi igen på Romme Alpin och umgås, kör hoj, skjuter hagelbössa, går tipspromenad, kör Knix, partar, dansar och kanske plockar svamp, vem vet?

Klockan 14.00 fredagen den 30 augusti drar vi igång på Romme Alpin. Sedan kör vi till söndag morgon den 1 september då vi beger oss hemåt igen. De första turerna och utflykterna, både på grus och asfalt startar redan på fredag eftermiddag. Vi väljer ut ett par resmål och kör ett par timmar i fantastisk natur där det går att se både älg och björn om man har tur.

Under två dagar kör vi en träff i gemytlighetens tecken med hojturer, gruskurs light, rock´n roll, musikquiz och god mat och dryck. Självklart blir det ”After Bike” båda dagarna. 

Romme Alpin ligger strax utanför Borlänge och erbjuder boende och gemytlighet i världsklass. Här finns både relax och gym och restaurangen tar emot samtliga riksträffare samtidigt.  Bokningen öppnar den andra april. Håll koll på:hemsidan, vi presenterar innehållet under helgen löpande.

Bokar gör du på mail. .eller på telefon, 0243-795800.