Dags för fjärde Riksträffen !

Nu kan du boka in första helgen i september för från och med fredagen den 30:e augusti till söndagen den första september träffas vi igen på Romme Alpin och umgås, kör hoj, skjuter hagelbrakare, går tipspromenad, kör Knix, partar, dansar och kanske plockar lingon, vem vet?

Gruskurs light får i år ett helt nytt upplägg.

-Ja. Det blir en kort slinga på grus där man får känna på underlaget under riktigt lätta förhållanden. Deltagarna kör en slinga och kommer tillbaka till utgångspunkten. De får råd och feedback för att sedan kunna ta sig till grön tur där de får självförtroende och kunskap så de kan ta sig vidare och få än mer gruserfarenhet. Det blir också en sådan kurs dedikerad för enbart tjejer. Vi har lyssnat på tjejernas önskemål och vi gör det självklart för att få ut fler tjejer på grusunderlag.

-Vi ska också testa ett upplägg som vi haft tidigare inom SMC att lära ut körkunskap på väg. Det blir en kortare tur där vi kommer med tips för att deltagarna ska bli mer bekanta med sina hojar och öka sina körkunskaper. Det blir då också helt naturligt att ta sig vidare till Knix-kursen med SMC Dalarna på Amsbergs gocartbana, säger Sven-Erik ”Chip” Claesson.  

Klockan 14.00 fredagen den 30:e augusti drar vi igång på Romme Alpin. Sedan kör vi till söndag morgon den första september då vi beger oss hemåt igen. De första turerna och utflykterna, både på grus och asfalt startar redan på fredag eftermiddag. Viktigt att påpeka är att det absolut inte handlar om några avancerade grusturer utan snarare en touringtripp på det underlaget. Vi väljer ut ett par resmål och kör ett par timmar i fantastisk natur där det går att se både älg och björn om man har tur. Under två dagar kör vi en träff i gemytlighetens tecken med hojturer, gruskurs light, rock´n roll, musikquiz och god mat och dryck. Självklart blir det ”After Bike” med underhållning båda dagarna.

Romme Alpin ligger strax utanför Borlänge och erbjuder boende och gemytlighet i världsklass. Här finns både relax och gym och restaurangen tar emot samtliga riksträffare samtidigt. 

Priserna startar på låga 900 kronor per person för två nätters boende i fembäddsrum. Vill ni bo färre i ett rum kostar det lite mer. I boende ingår frukost, sänglinne och städning så det behöver du inte fundera på. Middags- och lunchpaket beställer du när du bokar. Det kostar 1175 kronor för båda dagarna. Då får du två frukostar, en lunch och två middagar plus boende för låga 2075 kronor. Ska du deltaga på någon av utflykterna som går över en heldag eller Knix-kursen på Amsberg köper du mat på plats och beställer alltså inte lunch på hotellet. Ångrar du dig går det dock att köpa mat direkt vid hotellet samma dag. Du har alltså all inclusive en hel helg för 2075 kronor. I detta ingår samtliga utflykter, både på asfalt och grus med erfarna guider, gruskurs light med SMC:s grusinstruktörer, provkörning på flera av de MC-nyheter som kom till 2019 och underhållning. Det enda som kostar lite extra är SMC Dalarnas Knix-kurs på Amsberg och lerduveskyttet. Vill du prata med Romme Alpin på telefon gör du det på: 0243-79 58 00.

 

Priser och bokning

Middags- och lunchpaket:

I paketet ingår följande:

Fredag Middagsbuffé

Lördag Lunch, 2-rätter på buffé inkl. sallad, bröd, smör & måltidsdryck. Kaffe och liten kaka.

Lördag Middagsbuffé

Totalt: 1175 kronor/person 


Logi inklusive frukost:

Enkelrum 995 kronor/rum/natt

Dubbelrum 1400 kronor/rum/natt

3-4 bäddar 2100 kronor/rum/natt

5 bäddar 2250 kronor/rum/natt

 

Bokar gör du på: https://bokning.rommealpin.se/rooms, klicka dig vidare till Riksträffens datum eller ring till Romme Alpin på 0243-795800