Välkommen till SMC Uppsala

Då har halva 2021 redan gått och vi är mitt uppe i kursverksamheten! Trots en lång rad med direktiv för Corona anpassning så har SMC Uppsala hunnit avverka både gruskurser, avrostningar, special kurser, en rad KNIX på den nya förlängda banan och instruktörsutbildningar. Så ett varmt tack från styrelsen till alla funktionärer och deltagare som accepterat och till pricka följt alla nya rutiner för Covid 19 anpassning. Ni är alla fantastiska och utan alla ideellt arbetande funktionärer som ställer upp vecka efter vecka för våra utbildningstörstande deltagare så skulle vi stå oss slätt. På tal om instruktörsutbildningar så fick vi i våras en till certifierad grusinstruktör genom Roger Ejderfeldt och dessutom har 2 till instruktörer registrerats i vårt distrikt genom att såväl Mattias Åsander som Seth Ljunggren godkändes under vårens instruktörsexaminering i Kristianstad. Jättegrattis till er tre!

Nu ser vi fram mot att fortsätta med våra måndagsKNIX fram till den 16 augusti och därefter söndagar från 22 augusti till KNIX avslutningen den 26 september. Vi får i dagsläget fortsatt inte ha publik under våra kurser men om du är sugen på att komma och hjälpa till som funktionär/resurs under något kurstillfälle så hör gärna av dig till informator@smcuppsala.se

Semestertider stundar och kanske vill du tipsa om något mysigt fik, härlig hojväg eller varna för vägarbeten, blödande asfalt eller något helt annat MC relaterat? Tveka då inte att höra av dig så vi kan delge alla SMC medlemmar ditt info via vår Facebooksida.

Med hopp om en riktigt mysig midsommar i bästa hojväder!

Tina Ljungqvist Malm // informatör SMC Uppsala

SMC Uppsala län bildades 1981 och vi är en del av Riksorganisationen Sveriges MotorCyklister. Just nu har vi ca 2650 medlemmar i distriktet.

Vi genomför årligen ca 40 – 50 olika aktiviteter. Många av dessa är fortbildning för motorcyklister där Knix på gokartbana står för den största delen.

Här på hemsidan kan du läsa mer om vad som händer i distriktet eller få lite tips till motorcykelturen.forumet kan du diskutera sånt som är angeläget för dig.

Tveka inte att höra av dig till oss, vi finns till för dig som motorcyklist i länet.

Är du intresserad att vara med och hjälpa till i styrelsen så hör av dig till valberedning at smcuppsala.se eller ordforande at smcuppsala.se

Även flera funktionärer till verksamheten på Rörken behövs, alla funktionärer på Rörken får i mån av plats prova på att köra helt gratis på banan. 

Ju fler vi är ju mer verksamhet kan vi åstadkomma.Välkommen!

PS. Verksamhetsberättelse och övriga årsmöteshandlingar läggs ut vartefter de är klara på vår hemsida: https://www.svmc.se/Distrikt/uppsala/Organisationen/Arsmote/.

 

Hälsningar
Styrelsen SMC Uppsala län

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra nyheter.