Hoj-X 2022

Den 16:e resan med Hoj-X går med Viking Lines Gabriella fredagen den fjärde februari 2022. Det betyder att vi som vanligt kan besöka MC-mässan i Helsingfors på lördagen. Samtliga band som var inbokade från början är klara.
Bokningen öppnar måndag 29:e november. Kryssningen är inställd.

Tyvärr måste Hoj-X ställas in på grund av restriktionerna i och med pandemin. 

Datum

Nästa Hoj-X avgår alltså med Viking Gabriella från Stadsgårdskajen i Stockholm fredagen 4 februari 2022 klockan 16.30. Vi är tillbaka i Stockholm söndag morgon klockan 10.00. Programmet är i princip klart och samtliga band som var inbokade från början kommer att vara på plats för att underhålla er.

-Efter sju sorger och åtta bedrövelser är det alltså klart med ett nytt fartyg. Skutan som vi nu får åka med är Viking Gabriella. En båt som skiljer sig från de vi åkt med de senaste åren men jag tror det kan bli riktigt mysigt och intimt. Besättningen var överförtjusta när vi träffade dem för ett första möte och det är ju självklart kul. En del av dem kör till och med hoj, säger Hoj-X-general Magnus Klys.

Program

Det blir en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Fokus är precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa.

Kenneth and the Knutters behöver inte någon närmare presentation. En del av er var kanske med när de uppträdde på Hoj-X 2008. Båten kommer att gunga när de kör "Vi vill ha våra bågar kvar"! När Knutters kommer till Hoj-X den här gången har de en ny skiva i bagaget.

SMC:s husband, Örebro Allstars, är givna. Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2022.

John Lindberg Trio var med på kryssningen 2020. Ni som var där vet vad vi pratar om. Vi kan inte låta bli att engagera dem för nästa Hoj-X så nu kommer de tillbaka.

The Refreshments är också sedan tidigare klara för Hoj-X. Bandet bildades 1989 och sedan dess har det rullat på utan avbrott med över 4500 spelningar.

MC-Folkets karaoke är ett riktigt populärt inslag. Många har genom åren gjort sin stämma hörd och det räknar vi självklart med även 2022. Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder.

MC-Folkets soffhäng blir det också på lördagseftermiddagen där det bland annat bjuds på buggkurs med tillhörande buggtävling.

MC-mässan Helsingfors

Alla som bokar Hoj-X och hänger med till Helsingfors 4-6 februari går in kostnadsfritt på MC-mässan i Helsingfors om man samtidigt bokar buss. Bussresan till mässan kostar 130 kronor. Biljetten till mässan får du på bussen av din bussvärd.

Bokning

Boka plats på: www.vikingline.se/hoj-x   eller via telefon 08-452 40 00, uppge hoj-X.

Håll utkik på Hoj-X Facebook och www.svmc.se/hoj-x  för uppdateringar. Mer info om MC-mässan i Finland hittar du på: www.messukeskus.com

 

 

 

 

SMC och MC-Folket kunde inte genomföra Hoj-X under 2021 på grund av pandemin.  Vi utlovar nu hög partystämning när Sveriges MotorCyklister kör sin 16:e Hoj-X. En MC-träff till havs med allt vad ett bikerparty bör innehålla, party, musik i världsklass och en underbar gemenskap. 

 


The Refreshments kommer till Hoj-X!

 


Kenneth & the Knutters kommer. Foto: StudioF117

 


John Lindberg Trio håller igång publiken!

 


Mycket kul blir det!

 


Örebro Allstars med rötterna i Kenneth & the knutters