SMC Riksträff 2018

Nu är programmet klart för årets Riksträff på Romme Alpin strax utanför Borlänge. Fler turer, bland annat en enbart för tjejer, och fler gruskurser light står på schemat. I år kan du också välja om du vill gå enbart en förmiddag eller eftermiddag, eller om du vill gå en heldag, på SMC-Dalarnas Knixkurs. Se hela programmet längst ner på sidan.


från och med fredagen den sista augusti till söndagen den andra september träffas vi alltså igen på Romme Alpin.
-Efter önskemål så har vi också lagt in en mekarkurs enbart för tjejer med Matte Sjöberg på lördagen. Svedeas grustouring med Pärra Hansson i slutet på lördagen kan nog också bli en riktig höjdare. Pärra har varit på plats och rekat för årets turer och det ser riktigt bra ut. Vi har också en hemlig asfaltstouring på fredagen som jag vet blir riktigt kul att hänga med på. Lägg därtill att Anna Eek från Jönköping ser till att deltagarna kan hålla sin kroppar i topptrim med ett gympass både fredag- och lördag kväll, säger Riksträffsgeneral, Magnus Klys.

Viktigt att påpeka är att det absolut inte handlar om några avancerade grusturer utan snarare en touringtripp på det underlaget. Vi väljer ut ett par resmål och kör ett par timmar i fantastisk natur där det går att se både älg och björn om man har tur. Under två dagar kör vi en träff i gemytlighetens tecken med hojturer, gruskurs light, rock´n roll, musikquiz och god mat och dryck. Självklart blir det ”After Bike” båda dagarna.

I boende ingår frukost, sänglinne och städning så det behöver du inte fundera på. Middags- och lunchpaket beställer du när du bokar. Det kostar 1075 kronor för båda dagarna. Då får du två frukostar, en lunch och två middagar plus boende för låga 1915 kronor. Ska du deltaga på någon av utflykterna som går över en heldag eller Knixkursen på Amsberg köper du mat på plats och beställer alltså inte lunch på hotellet. Ångrar du dig går det dock att köpa mat direkt vid hotellet samma dag.

Du har alltså all inclusive en hel helg för 1915 kronor. I detta ingår samtliga utflykter, både på asfalt och grus med erfarna guider, gruskurs light med SMC:s grusinstruktörer, provkörning på flera av de MC-nyheter som kom till 2018 och underhållning. Det enda som kostar lite extra är SMC Dalarnas Knixkurs på Amsberg och lerduveskyttet. Samtliga aktiviteter bokar du på plats. 

Provkörning av nya hojar

Under fredagen och lördagen får du möjlighet att provköra ett antal nya hojar. De märken som kommer och erbjuder provkörning ser du nedan. Tider för provkörning fredag 13-17, lördag 10-17. Anmälan på plats. Tag med körkortet. 

Aprilia, BMW, Honda, Husqvarna, Indian, KTM

Priser och bokning

Middagspaket: 
Fredag middagsbuffé. 
Lördag Lunch, 2 rätter på buffé inkl. sallad, bröd, smör & måltidsdryck. Kaffe & liten kaka. 
Lördag middagsbuffé.
Totalt: 1075 kronor/person  Möjlighet att köpa till lunch fredag finns om ni önskar för 125 kronor per person.

Måltider bokar du via e-post till: alpin@rommealpin.se  
Eller på telefon, 0243-795800

 

Logi inklusive frukost:
Enkelrum 995 kronor/rum/natt. 
Dubbelrum 1400 kronor /rum/natt. 
3-4-bäddsrum 1800 kronor /rum/natt. 
5-bäddsrum 2100 kronor /rum/natt

Boende bokas via mail alpin@rommealpin.se 
eller telefon 0243-795800.


Romme Alpin har totalt 712 bäddar fördelade på 169 rum.
Tillgång till relaxavdelning med bastu och ett mindre gym.
Ski Lodge bar har öppet till klockan 01.00.

Klicka på bilden för att se programmet i större format.