Hoj-X 2020 - nu är bokningen öppen!

Klackarna i taket som vanligt när SMC kör den 15:e Hoj-X. En MC-träff till havs med allt vad ett bikerparty bör innehålla, party, musik i världsklass och en underbar gemenskap. MC-mässa i Helsingfors som grädde på moset. Nu är alltså bokningen öppen.
SMC gör sin 15:e Hoj-X den 31 januari till 2:a februari 2020 med Silja Symphony. Återigen blir det en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Fokus är precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa. Självklart blir det MC-mässa i Helsingfors på lördagen.

Black Jack blir ett nytt inslag på Hoj-X. Bandet startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack”. Det var med låten ”Inget kan stoppa oss nu” även kallad ”Inatt Inatt” som bandet fick sitt genombrott.

Creedence Tribute blir också en ny bekantskap. Som ni förstår av bandets namn handlar det om Creedence Clearwater Revival-låtar för fulla muggar. Bandet har rest land och rike runt och nu senast under hösten 2018 med showen ”The Midnight Special Tour”. Nu är det dags att göra entré på Hoj-X.

John Lindberg Trio var med på kryssningen 2019. Ni som var där vet vad jag pratar om. Vi kan inte låta bli att engagera dem för nästa Hoj-X så nu kommer de tillbaka. JLT är tre dalkarlar som har den ena, otåligt stampande foten i modern rock och den andra begravd i klassisk rockabilly-mylla.
SMC:s husband, Örebro Allstars, är gjutna. Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2020.
Självklart fyller vi på med ytterligare artister innan det är dags för avgång.

MC-Folkets karaoke är ett gjutet inslag. Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder. MC-Folkets soffhäng där man bland annat kan följa med maskinchefen ner till motorerna återkommer.

MC-Mässan i Finland bjuder på ett större inslag av Customhojar och det sägs att det finaste Finland har att uppbringa i den världen finns på plats. Mässan är gratis för Hoj-X-arna förutsatt att man har bokat buss. Ett sätt att ta sig till mässan är att boka plats på buss samtidigt som man bokar Hoj-X. Bussen avgår vid ankomst till terminalen i Helsingfors. Alla bussar tillbaka till färjan går samtidigt från MC-mässan. Räkna inte med att bussbiljetter till mässan finns att köpa ombord. Mässbiljetten får du ombord på bussen.
Man kan också ta sig till MC-mässan på egen hand. Om du gör det ska du be SMC-personalen om en mässbiljett. SMC-personalen finns vid landgången 30 min före ankomst till Helsingfors. 
Mer info om mässan finns på: https://mp.messukeskus.com. Håll också utkik på MC-Folkets Facebooksida för uppdateringar.

Vill du hjälpa till och stötta din MC klubb? Ring in och boka din resa på telefonnummer 08 666 33 33 och meddela samtidigt vilken MC-klubb du tillhör, så får din klubb 100 kronor till klubbkassan. MC klubbar har också möjlighet att hålla klubbmöte ombord - kostnadsfritt. Det vi behöver veta är antal mötesdeltagare och tid för mötet. För bokning av klubbmöte och frågor, kontakta Johan Ström Telefon; 0243-822 85.
Allt detta får du från låga 690 kronor per person i C-4 fyrbäddshytt.

Bokar gör du på: www.tallinksilja.se/sv/hoj-x. Eller så ringer du: 08-666 33 33

Örebro Allstars

Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2020. Bandets fem medlemmar har alla lirat i olika bandkonstellationer i över 20 år och är fortfarande mer eller mindre musikerproffs. Örebro All-Stars är dock ett äkta kul-att-lira-ihop-band där boogie, rock, hårdrock, pop soul och disko står på coverlistan. De lirar vad du vill, och de lirar på begäran och inte för ofta.

John Lindberg Trio - JLT

JLT var med på kryssningen 2019. Det blev en stor succé. Nu kommer de tillbaka. JLT är tre dalkarlar som har den ena, otåligt stampande foten i modern rock och den andra begravd i klassisk rockabilly-mylla. Det här bandet vägrar att rätta sig i ledet. Som en röd tråd löper ord som kreativitet, nytänkande, ’steget före’ men också mer känsloladdade fraser som ’musik på liv och död’ och uttalanden som ”gör jag inte det här kan jag lika gärna sluta andas”. Och det är förmodligen det som är John Lindberg Trios styrka och framgångsrecept, den nästan ångestladdade ’spela-eller-dö’-känslan i kombination med energin, charmen och showen.

Black Jack

Bandet startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack”. Det var med låten ”Inget kan stoppa oss nu” även kallad ”Inatt Inatt” som bandet fick sitt genombrott, signerad Lasse Holm och Ingela ”Pling” Forsman. Låten blev under hösten 2008 framröstad genom SVT som Sveriges bästa dansbandslåt i samband med Dansbandskampen. ”Corrine Corrina”, ”Sista dansen” och ” Får jag låna din fru i kväll” är tre andra låtar som starkt förknippas med Bandet. Black Jack har gjort ett flertal album och haft ett tiotal låtar med på Svensktoppen. Den mest framgångsrika är ” Om det känns rätt ” som låg etta 1996. 2016 sände SVT dokumentären” Black Jack – från film till verklighet ” som sågs av en miljonpublik.

Creedence Tribute

Ett av Europas bästa Creedence tribute band är här för hylla ett av de största banden inom rockhistorien. Det blir en nostalgichock helt enkelt. Bandet startade 2013 när de körde en temakväll runt Creedence Clearwater Revival. Det blev så lyckat så de körde en till. Sedan var det hela igång. Därefter har de avverkat en bejublad turné där de sjungit och berättat historien om Bandet Creedence Clearwater Revival. 

Bandet som är från Mariestad/Grästorp består av Tony Malmberg, sång och gitarr, Markus Wikström, Gitarr, sax, keybord och sång, Torbjörn Jansson, gitarr, sax, sång och slagverk, Anders "Fjopp" Nilsson, bas och sång och Bosse Sjöberg, trummor. Räkna med drag!

Årets klubbfest

På Hoj-X 2020 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar. Alla SMC-ansluta klubbar får kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X senast 31 december.

Ni får 100 kronor per person oavsett valet av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Det vi behöver är en sammanställning med namn på klubbmedlemmarna som bokat Hoj-X. Listan vill vi ha senast 31:a december 2019. I stora klubbar kan hanteringen bli svår för den enskilde klubbansvarige. Därför går det att be klubbmedlemmarna ringa in sin bokning. Be dem uppge klubbtillhörighet när de ringer. Normalt tillkommer då en bokningsavgift men den har vi förhandlat bort. Priset blir detsamma som för onlinebokning. Som klubbansvarig väljer du det som passar dig bäst.

Klubbmedlemmar ringer 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2020. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer. Ni kan också boka möteslokal utan kostnad. Vi behöver veta antal mötesdeltagare samt tid för mötet. Servering kan ordnas. Mackor och öl eller kaffe och kaka.

För bokning av klubbmöte eller andra frågor vänligen kontakta Johan Ström
Telefon: 0243-822 85.

Ladda ner programmet som PDF här!