Välkommen till SMC Kronoberg

Smc riksårsmöte 2024

Delar av styrelsen har varit på riksårsmöte och kurshelg på Arlanda XPO.

Det blev ett långt möte som ajounerades inte mindre än två gånger. Det blev till och med så utdraget att kvällens middag fick flyttas fram men tack vare proffsig och hjälpsam personal på hotellet var det inga problem.

Under mötet klubbades det bland annat igenom om nya stadgar för både riks och distrikt (därav den långa tiden). Nu ska det klubbas på ytterligare ett årsmöte innan det vinner laga kraft.

Nästa del som avhandlades och drog ut på tiden var val av ledamöter då det under mötet kastades upp förslag utöver det som valberedningen föreslagit. Det avgjordes med en sluten votering som resulterade i att valberedningens förslag vann med ganska god marginal.

Ett kul årsmöte med massa händelser som normalt inte sker.

 

 

 

 Med vårens ankomst bubblar förväntningarna till ytan, och vi på SMC ser fram emot ett år fyllt av äventyr, upptäckter och gemenskap. Det finns en särskild magi i det ögonblick när den sista snön smälter bort, och vägarna återigen öppnar sig för oss. Det är en tid för nybörjare att utforska sin passion och för veteraner att återupptäcka den frihet som endast öppna vägar kan erbjuda.

I år har vi planerat en rad olika aktiviteter som ska ge oss chansen att komma samman och dela vår passion för äventyr, även om det kanske inte är i samma skala som tidigare år. Vi ser fram emot de evenemang och sammankomster som är på gång, även om de är färre till antalet. Det kommer att bli en blandning av lokala utflykter och möjligheter för oss att träffas, dela erfarenheter och njuta av vår gemenskap. Vårt mål är att skapa meningsfulla stunder tillsammans, där vi kan njuta av våra gemensamma intressen i en avslappnad och välkomnande atmosfär. Även om årets planering kanske är lite mer återhållen, är varje aktivitet tänkt att berika vår gemenskap och ge oss värdefulla minnen att se tillbaka på.

Men det är inte bara evenemangen som får oss att se fram emot det kommande året. Det är känslan av förnyelse, möjligheten att sätta nya mål och utmaningar för oss själva, och chansen att dela dessa upplevelser med likasinnade själar. Vi ser fram emot att känna solens värme mot våra ansikten, vindens rusning när vi accelererar nerför en öppen väg, och den outgrundliga känslan av frihet som kommer med varje nytt äventyr. Det här året är vårt år att glänsa, att skapa minnen som varar livet ut och att uppleva allt det vackra som vårt land har att erbjuda.

Så medan vi väntar på att de sista spåren av vinter ska ge vika för vårens första blomster, låt oss förbereda oss för ett år av oförglömliga äventyr. Ta hand om din utrustning, planera dina resor, och förbered dig för att omfamna varje ny dag med en äventyrslysten själ. SMC är med dig varje steg på vägen, redo att utforska, upptäcka och njuta av friheten som väntar runt hörnet. Låt oss tillsammans göra det här året till vårt bästa äventyr än.

 

 


Följ oss gärna på Facebook.

Kolla in vår kalender för aktiviteter. -