SMC Weekend med årsmöte

Nu hoppas vi på att pandemin mildrats rejält för det är åter dags att boka in SMC weekend. Vi förlägger träffen i anrika tennisstaden Båstad på västkusten. Helgen 13-15 maj blir det klackarna i taket med underhållning, byvandring, utflykter, musikquiz och vin- och ölprovning från lokala aktörer. Dessutom avverkar vi SMC:s årsmöte på lördagseftermiddagen.

Mellan 13-15 maj är det alltså åter dags att träffas och avnjuta en härlig helg tillsammans. SMC Weekend med årsmöte blev ju inställt 2020 och även 2021 så nu försöker vi 2022 i kända tennisstaden Båstad på västkusten. Där ska vi hålla till på Riviera Strand vilket är i stort sett nybyggt med stora, härliga rum där vi kan vila ut mellan alla olika aktiviteter och en restaurang med bedårande utsikt mot Laholmsbukten.

Det blir några härliga utflykter under dagarna och du kan också gå en byvandring och få hela Båstads historia berättad på lördag förmiddag.

För utflykterna finns det kanske några riktigt givna platser att besöka såsom exempelvis Hovs Hallar och Norrvikens trädgårdar. Det finns också andra alternativ i flera olika riktningar från Båstad dit man kan ta sig själv på hoj.

-Hotel Riviera Strand är, precis som namnet avslöjar, ett strandhotell beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. Redan på 1930-talet byggdes den första versionen av Riviera Strand, ett hotell i art deco-stil. Det är på samma plats som det nya strandhotellet uppförts. Den gamla stilen har inspirerat arkitekturen och de tidstypiska detaljerna från förr hittas i de nya byggnaderna.

-Vi har 144 rum som alla är moderna och snyggt inredda. Hotellet ligger i en fyrkant runt en fantastisk innergård där vi kan ställa upp hojarna som ni kommer på. Det blir en snygg inramning. Där på innergården blir det också en riktigt god middag på fredagskvällen när vi ställer upp våra grillar och fixar högrevsburgare med alla tillbehör. Vi använder råvaror från Bjärehalvön och självklart tar vi även drycken därifrån.

-Vi ser verkligen fram emot att få rå om er under en helg och jag hoppas och tror på en gemytlig helg med både god mat och dryck och ett härligt häng, säger Andreas Andersson, försäljningsansvarig på Gram Hotels som äger Riviera Strand.

Båstad är beläget allra högst upp i nordvästra Skåne och samhället omges av hav till tre fjärdedelar. Båstad är idag känt som nöjesmetropol och för de internationella tennisturneringarna som spelas varje sommar. Byn har cirka 5 000 bofasta invånare och varje år besöks Bjärehalvön av cirka 1,2 miljoner turister.

 

Sandstränder

På hotellet finns det självklart relaxavdelning med flera olika pooler, bastu och det går även att motionera i gymmet. I omgivningarna finns långa sandstränder, kuperade backar uppför Hallandsåsen och mjuka elupplysta motionsspår genom skogen.       

Vill du knalla in till centrala Båstad tar det cirka 15 minuter längs strandpromenaden.

Lördag morgon bjuds vi på en kulturvandring där Ingrid Persson Skogh tar oss med på en tur genom stadens kullerstensgator och berättar om både platser och händelser.

Årsmötesförhandlingen börjar klockan 13.00 på lördagen den 14:e maj. Dit är man självklart välkommen även om man inte väljer att bo på hotellet. Naturligtvis blir det fika med knölduppa.  

På fredagskvällen blir det grillkväll med hamburgare och allehanda tillbehör, provsmakning av lokala drycker och tända eldkorgar. Senare på kvällen blir det musikquiz med livemusik med Örebro Allstars. De utlovar en riktigt klurig quiz där lagen kan vinna priser från ett dignande prisbord

På lördagen vankas trerättersmiddag med råvaror och drycker från Bjärehalvön. Lite senare på kvällen bjuds det på underhållning med möjlighet at svänga sina lurviga.

För boende med all inclusive betalar du från låga 2545 kronor per person i dubbelrum. Då ingår allt, underhållning, trerättersmiddag, frukostbuffé, lunch och middagsbuffé.

Det enda som kostar extra i programmet är vin-och ölprovning. Vill du ha något av de bästa rummen på hotellet får du också lägga till en liten slant. Mer info kommer löpande på hemsidan.

Hoppas vi ses!

Bokning
Boka plats här

Boka plats här

 


Hotel Riviera i Båstad är platsen för årsmöte och SMC Weekend.


Härliga utomhuspooler finns på hotellet. Mysig lounge


Interiör från ett av hotellets dubbelrum