Hoj-X 2022

Samtliga band som var bokade för 2021-års Hoj-X har tackat ja till Hoj-X 2022 som går mellan 4-6 februari 2022. Häng med och du får uppleva Kenneth and the Knutters, Örebro Allstars, John Lindberg Trio och The Refreshments, Bokningen är öppen - nu kör vi!

Datum

SMC:s 16:e Hoj-X blir 4-6 februari 2022.

Program

Det blir en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Fokus är precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa. Kenneth and the Knutters är redan klara och de kommer med en ny platta i bagaget. Räkna dessutom med ett par riktiga klassiker från deras repertoar.

Kenneth & the Knutters behöver inte någon närmare presentation. En del av er var kanske med när de uppträdde på Hoj-X 2008. Båten kommer att gunga när de kör "Vi vill ha våra bågar kvar"! När Knutters kommer til Hoj-X den här gången har de en ny skiva i bagaget. SMC:s husband, Örebro Allstars, är givna. Bandet med stommen från Kenneth and the Knutters är ett stående inslag på Hoj-X. Så även 2022.

John Lindberg Trio var med på kryssningen 2020. Ni som var där vet vad vi pratar om. Vi kan inte låta bli att engagera dem för nästa Hoj-X så nu kommer de tillbaka. JLT är tre dalkarlar som har den ena, otåligt stampande foten i modern rock och den andra begravd i klassisk rockabilly-mylla. 

The Refreshments är också klara för Hoj-X. Bandet bildades 1989 och sedan dess har det rullat på utan avbrott med över 4500 spelningar. Listan över milstolpar i bandets karriär kan göras lång. De har tilldelats 12 guldskivor och två platinaskivor. "Miss You Miss Belinda" har streamats över 7 000 000 gånger på Spotify. "JB´s Boogie" har visats över 15 000 000 gånger på Youtube. Grammisnominering, spelning på SXSW i Austin, inspelning i Sun Studios i Memphis, turnerande med många av sina idoler som till exempel Dave Edmunds, Mickey Jupp, Status Quo med flera. 2019 firade The Refreshments 30 år med att släppa skivan "Real Rock n´Roll" och åka på stor sommarturné tillsammans med The Playtones. The Refreshments har genom alla år stått stadigt med en fot i amerikansk 50-tals rock n´ roll och den andra i brittisk 70-tals pubrock. Under 30 år har receptet varit det samma, riktig rock n´ roll spelat på riktiga instrument. Bandet består sedan många år av Joakim Arnell, bas och sång, Mats Forsberg, trummor, Johan Blohm piano och sång och Jonas Göransson, gitarr.

MC-Folkets karaoke är ett riktigt populärt inslag. Många har genom åren gjort sin stämma hörd och det räknar vi självklart med även 2022. Stor modevisning blir det också där vi hoppas kunna visa upp många nyheter vad gäller hojkläder.

MC-Folkets soffhäng där man bland annat kan följa med maskinchefen ner till motorerna återkommer. 

Klart med biljetter till MC-mässan i Finland
Nu är det klart att alla som bokar Hoj-X och hänger med till Helsingfors 4-6 februari går in kostnadsfritt på MC-mässan i Helsingfors. Precis som tidigare bokar du buss till mässan när du bokar Hoj-X. Har du redan bokat Hoj-X men inte buss hör du av dig till Silja på: 08-666 33 33. Bussresan till mässan kostar 130 kronor. Biljetten till mässan får du på bussen av din bussvärd. Boka plats på: www.tallinksilja.se/sv/hoj-x Eller så ringer du: 08-666 33 33. Håll också utkik på Facebook och www.svmc.se för uppdateringar. Mer info om MC-mässan i Finland hittar du på: www.messukeskus.com

Pris
Hoj-X kostar från låga 690 kronor per person för del i fyrbäddshytt kategori C.

Bokning

Boka plats på: www.tallinksilja.se/sv/hoj-x. Eller så ringer du: 08-666 33 33. Håll också utkik på MC-Folkets Facebooksida och www.svmc.se för uppdateringar.

Årets klubbfest

På Hoj-X 2022 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar. Alla SMC-ansluta klubbar får kick-back för klubbmedlemmar som bokar plats på Hoj-X. Ni får 100 kronor per person oavsett valet av hytt. Kickback gäller även medföljande respektive eller kompis. Be klubbmedlemmarna ringa in sin bokning och uppge klubbtillhörighet. Klubbmedlemmar ringer 08-666 33 33 för bokning till Hoj-X 2022. Uppge vilken klubb medlemskapet gäller. Ingen bokningsavgift tillkommer. Ni kan också boka möteslokal utan kostnad. Vi behöver veta antal mötesdeltagare samt tid för mötet. Servering kan ordnas. Mackor och öl eller kaffe och kaka. För bokning av klubbmöte eller andra frågor vänligen kontakta Johan Ström, telefon: 0243-822 85. eller mail.

SMC och MC-Folket kunde inte genomföra Hoj-X under 2021 på grund av pandemin. Silja har kontaktat  alla som redan bokat till det nya datumet och skicka ut en ny bokningsbekräftelse.  Vi utlovar nu hög partystämning när Sveriges MotorCyklister kör sin 16:e Hoj-X. En MC-träff till havs med allt vad ett bikerparty bör innehålla, party, musik i världsklass och en underbar gemenskap. 

 

 


The Refreshments kommer till Hoj-X!

 


Kenneth & the Knutters kommer. Foto: StudioF117

 


John Lindberg Trio håller igång publiken!

 


Mycket kul blir det!

 


Örebro Allstars med rötterna i Kenneth & the knutters

 


Ta med klubbkompisarna på Hoj-X!