Annonser

 

Dags för tredje Riksträffen

Boka in första helgen i september för från och med fredagen den sista augusti till söndagen den andra september träffas vi i gen på Romme Alpin och umgås, kör hoj, skjuter hagelbrakare, går tipspromenad, kör Knix, partar, dansar och kanske plockar svamp, vem vet.

Klockan 14.00 fredagen den sista augusti drar vi igång på Romme Alpin. Sedan kör vi till söndag morgon den andra september då vi beger oss hemåt igen. De första turerna och utflykterna, både på grus och asfalt startar redan på fredag eftermiddag. Viktigt att påpeka är att det absolut inte handlar om några avancerade grusturer utan snarare en touringtripp på det underlaget. Vi väljer ut ett par resmål och kör ett par timmar i fantastisk natur där det går att se både älg och björn om man har tur. Under två dagar kör vi en träff i gemytlighetens tecken med hojturer, gruskurs light, rock´n roll, musikquiz och god mat och dryck. Självklart blir det ”After Bike” med underhållning båda dagarna.

Romme Alpin ligger strax utanför Borlänge och erbjuder boende och gemytlighet i världsklass. Här finns både relax och gym och restaurangen tar emot samtliga riksträffare samtidigt. 

Priserna startar på låga 840 kronor per person för två nätters boende i fembäddsrum. Vill ni bo färre i ett rum kostar det lite mer. I boende ingår frukost, sänglinne och städning så det behöver du inte fundera på.

Middags- och lunchpaket beställer du när du bokar. Det kostar 1075 kronor för båda dagarna. Då får du två frukostar, en lunch och två middagar plus boende för låga 1915 kronor. Ska du deltaga på någon av utflykterna som går över en heldag eller Knix-kursen på Amsberg köper du mat på plats och beställer alltså inte lunch på hotellet. Ångrar du dig går det dock att köpa mat direkt vid hotellet samma dag.

Du har alltså all inclusive en hel helg för 1915 kronor. I detta ingår samtliga utflykter, både på asfalt och grus med erfarna guider, gruskurs light med SMC:s grusinstruktörer, provkörning på flera av de MC-nyheter som kom till 2018 och underhållning. Det enda som kostar lite extra är SMC Dalarnas Knix-kurs på Amsberg och lerduveskyttet. Mer information om aktiviteter återkommer vi med senare. 

Priser och bokning

Middagspaket:
Fredag middagsbuffé.
Lördag Lunch, 2 rätter på buffé inkl. sallad, bröd, smör & måltidsdryck. Kaffe & liten kaka.
Lördag middagsbuffé.
Totalt: 1075 kronor/person  Möjlighet att köpa till lunch fredag finns om ni önskar för 125 kronor per person.

Måltider bokar du via e-post till: alpin@rommealpin.se 
Eller på telefon, 0243-795800

 

Logi inklusive frukost:
Enkelrum 995 kronor/rum/natt.
Dubbelrum 1400 kronor /rum/natt.
3-4-bäddsrum 1800 kronor /rum/natt.
5-bäddsrum 2100 kronor /rum/natt

Boende bokas via Romme Alpins bokningssida: Boka Express
Eller på telefon, 0243-795800.


Romme Alpin har totalt 712 bäddar fördelade på 169 rum.
Tillgång till relaxavdelning med bastu och ett mindre gym.
Ski Lodge bar har öppet till klockan 01.00.