Föranmälan - Förbetalning

Det går till så att du föranmäler dig på https://grundkurser.svmc.se. Där väljer du vilken grupp du vill vara deltagare i. Grundregeln är att du väljer grön grupp när du är nybörjare och nästa gång den grupp du kört tidigare eller ett steg mer.

Är kursplatserna slut i den gruppen får du reda på det. Har du årskort eller presentkort skriver du det i meddelanderutan på anmälningssidan.
Det går att anmäla sig även om man inte är inloggad men vi rekommenderar att du loggar in så slipper du fylla i alla uppgifterna om dig själv.

Senast torsdagen före kursdagen ska kursavgiften vara betalt till Swish 123 312 39 40.
I meddelanderutan skriver du namn och kursdatum.
Har vi inte fått in betalningen i tid så kommer din anmälan att strykas.
Senast 30 minuter innan kursstart måste du finnas på plats för att din förbokning ska gälla. Om du inte finns på plats då, eller om du av annat skäl inte får delta (trasig mc eller saknat körkort t.ex.) återbetalas inte den inbetalade kursavgiften (samma sak gäller på kurser på storbana).

Föranmälan betraktas inte som komplett om inte kursavgiften är betalad (eller att vi fått uppgift om att du har presentkort/frikort).

Avbokningsregler

Har du inte betalt kursavgiften i direkt anslutning med anmälan så anses din anmälan ogiltig.
Inbetald anmälningsavgift betalas aldrig tillbaka.

 

Fotografering och filmning

Vi tillåter inte att du filmar under körning vid kurstillfället. Läs på denna sida om vad som gäller för dig som deltagare angående fotografering och/eller filmning på SMC:s kurser.