Ordis har ordet

2017-03-21

Hej alla.
Nu har SMC Stockholm haft årsmöte för vårt förlängda verksamhetsår 2015/2016.

Som ni kanske vet har vi gått över från brutet räkenskapsår till kalenderår vilket gör att vi har årsmöten numera på våren. Jag vill börja med att tacka för förtroendet att bli vald till ordförande för ytterligare en period, jag ser fram mot detta. Klicka o läs mer!

Hej alla.

Nu har SMC Stockholm haft årsmöte för vårt förlängda verksamhetsår 2015/2016.

Som ni kanske vet har vi gått över från brutet räkenskapsår till kalenderår vilket gör att vi har årsmöten numera på våren. Jag vill börja med att tacka för förtroendet att bli vald till ordförande för ytterligare en period, jag ser fram mot detta.

Den kompletta styrelsen kan du se på https://www.svmc.se/Distrikt/Stockholm/Organisation/. Uppslutningen på årsmötet var i år stort vilket är kul och att det tyder på engagemang från medlemmarna, det blev trångt hos Rapido MCK som stod värd för mötet. Direkt efter årsmötet hade vi en klubbkonferens där det dryftades flera olika punkter, även här många klubbar på plats.

Vad har då SMC Stockholm i pipeline, till att börja med en Avrostning som är den 23/4 & 29/4 på Gillinge trafikövningsplats.https://grundkurser.svmc.se/ Glädjande är att det kommer bli fullt och att vi har kö för att få avbokade platser. Datum för knixkurserna på gocartbanan i Tuvängen är just nu, när detta skrivs, inte på plats så håll utsikt på hemsidan om tider. Storbanekurserna BKK är bokningsbara, in och boka och få en ny aha upplevelse. Bokas här https://www1.svmc.se/kurser

Den 16/5 kommer SMC att träffa Riksdagens trafikutskott på Gillinge trafikövningsplats, ett bra tillfälle att diskutera trafiksäkerhet med politiker.

Detta var några raden från mig, har ni frågor, funderingar eller annat så får ni gärna kontakta mig via mail, ordforande@smcstockholm.se

Ha det bra så syns vi på vägarna
Olle Henriksson

Ordförande SMC Stockholm