Avbokning

Har du bokat kurs och insett att du inte kan komma? Här finns information vad som gäller.

Varje kurs har en sista tid du måste vara på plats, om du kommer dit efter den tiden förlorar du din plats. I kurstexten står den tiden. Oavsett anledning kommer din deltagaravgift inte återbetalas.

Det är tråkigt att gå minste om pengarna och vi vill fylla våra kurser med så många deltagare som möjligt. Därför har du möjligheten att sälja din plats till en annan person. Den personen måste vara giltig att delta på kursen, exempelvis medlem i SMC om det krävs. Personen måste och kunna ta över din plats i den fartgruppen du är bokad. Om du vad bokad i grupp 3/blå grupp måste personen klara av den gruppen, det kommer inte finnas plats att byta till en annan fartgrupp (om de andra grupperna är fullbokade).

Det ekonomiska löser du mellan dig och personen som tar över platsen. Ni hör sedan av er till kursansvariga som listan på kurssidan. Du som lämnar över din plats meddelar att Sven Svensson tar över din plats, och den som tar över platsen hör av sig med sin epostadress som är registrerad i SMCs system.

När kursansvarig har fått denna information kommer denna avboka dig som ska avbokas och anmäla den som ska ta över platsen.

Viktigt! Boka inte av dig själv då det gör att din bokning försvinner och någon annan ifrån väntelistan tar över den. Om det inte finns en väntelista kommer information om betalning och liknande försvinna vilket gör att vi inte kan verifiera att du har en plats att lämna över till någon annan.