Smc School 2019

2018-12-25

I senaste MC folket finns School på Storbana men vi har även kurser på distriktsnivå. Grundkurser som vi kallar Avrostning trafikövningsplats och Knix som körs på en go-cart bana. Välkomna!

2018-12-25

Vi går mot ljusare tider och snart är det dags att ta fram motorcyklarna igen. Nu kan vi presentera vår folder om kursutbudet i SMC School 2019. Här hittar du information om våra kurser, datum och plats på storbanor, vad som gäller för övningskörning, försäkringar och mycket annat. Redan nu är bokningen öppen till de första kurserna på storbanan 2019. Fler platser läggs ut i början av nästa år. Börja planera vilka kurser du vill hänga med på 2019!

SMC School har utvecklats enormt under de 45 år SMC bedrivit fortbildning för motorcyklister. SMC School arrangerar varje år omkring 300 kurser med 15 000 deltagarplatser. Det handlar om allt från broms- och manöver på parkeringsplatser, kurvteknik på gokartbanor och storbanor samt gruskörning. SMC School har under årens lopp utbildat och fortbildat egna instruktörer och resurspersoner, utvecklat kursplaner och hela koncept. Under slutet av 2018 blev verksamheten certifierad.  SMCs kurser är öppna för alla medlemmar och bedrivs till självkostnadspris. 

 

 

Läs mer på SMC Schools sida. 

Här bokar du platser på storbanekurser

I Stockholm har vi Grundkurser som presenteras här https://www.svmc.se/school/