Länsspalten 2018

2018-01-16

Kallelse till Stockholms distriktsårsmöte den 18/3 kl. 13.00 Plats: KGK AB, Hammarbacken 8, 191 49 Sollentuna, Avfart E4 Häggvik.
och god fortsättning på Mc-året 2018!

God fortsättning på nya året!

Lämnade du några nyårslöften att köra mer, åka med på en mc-semester eller att komma på fler av våra grundkurser hos SMC?

Du kan aldrig bli fullärd utan kan ständigt träna på oförutsedda händelser i trafiken och slipa på din körning inför en instruktör.

Apropå instruktör, eftersom vi alla är ideella i distriktet och jobbar på vår fritid söker vi ständigt efter fler som vill/kan engagera sig som instruktörer. Känner du, att du kan bli en bra pedagogisk lärare för att vidareutbilda våra mc-förare är du välkommen att maila till Mattias, vår utbildningsansvarig på
mct@smcstockholm.se . Han förklarar gärna mer vad det innebär. Vänta inte med att höra av er för under vintern kommer vi att ha utbildningar för våra instruktörer och hoppas du vill vara med oss. Vi står inför våren 2018 med nya ”Råd och riktlinjer” för våra utbildningar som kommer att läras ut på våra kurser. https://www.svmc.se/school/ Ett spännande år planeras!

Planering? Jo, 2018 planerar vi inom School att ha två stycken Avrostningar/grundkurser som kommer att ligga den 28 april och den 5:e maj på Gillinge trafikövningsplats, norr om Stockholm. Vi räknar med att kunna ta emot ett stort glatt gäng som vill träna efter vinterns uppehåll. Därefter planerar vi åtta stycken Knix/grundkurser på Tuvängen Södertälje. Där brukar vi få datum sent eftersom vi hyr banan. Vi kommer att informera på hemsidan och FB när datum har blivit satta. Arlanda TT som är en större trafikövningsplats och ligger i vårt distrikt räknar med att ha sju tillfällen till säsongen. Välkomna hälsar Mattias.

Kallelse till Stockholms distriktsårsmöte den 18/3 kl. 13.00.

Plats KGK AB, Hammarbacken 8, 191 49 Sollentuna, Avfart E4 Häggvik.

Utlovat är en utställning med motorcyklar från KGK Motor. Ordförande kommer att berätta lite om trafikläget för mc-parkering, vajerräcken och andra ämnen som berör oss mc-förare. Styrelsen bjuder på kaffe och bulla i pausen.
Motioner inlämnas till
styrelsen@smcstockholm.se  enast 2 veckor innan årsmötet.
Valberedningen tar emot tips om nya ledamöter.

 Kallelse till distriktets klubbmöte den 18/3 ca 15.00. Efter årsmötet kommer representanter från varje klubb att inbjudas in till klubbmötet och planera för sommarens aktiviteter. När ni byter klubbrepresentanter i era klubbstyrelser, glöm inte att även ändra i registret https://www.svmc.se/club/smcboken/Klubbuppgifter/ så SMC skickar info till rätt personer.

Hoppas vi ses på Mc Mässan i Göteborg den 25-28 jan eller på Hoj-X 36h-kryssning den 2-4 feb från Siljan terminalen från Värtan i Stockholm.

 

Önskar er ett fantastiskt härligt MC år.

Väl mött! / Nina