Mälaren Runt 2017

2017-07-01

Sveriges i särklass största gemensamma körning. Mälaren Runt är ett begrepp, en folkfest, en upplevelse som ingen sann motorcyklist får missa. 2015-års Mälaren Runt och det blev en jubelsuccé! Strålande sol och uppemot 25.000 motorcyklar deltog under dagen.
I år kör vi Lördagen den 19:e augusti 2017 - alltid tredje lördagen i augusti.
Hela varvet till MCE:s Motorcykelentusiasterna i Järfälla målgång!
För att läsa mer om eventet klicka här!

https://www.svmc.se/club/Malaren-Runt/  2017

 

Missa inte hojmarknaden!!

Officiellt stopp med Hojmarknad

Officiellt pausstopp blir det som vanligt på Motorbanan Gröndal utanför Eskilstuna. Där finns hojfirmor, uppvisningar, mat, dryck, m.m. SMC och MC-Folket finns självklart på plats!  

Hojmarknaden öppnar redan ca. 10.00. De lokala klubbarna ser till att grillarna är varma och dryckerna kylda. Marknaden stänger klockan 16.00. Då rullar vi vidare mot målet.

 

Officiell målgång är det hos MCE,

Motorcykelentusiasterna, som har sin klubbkåk utanför Jakobsberg. Där samlas alla härdade hojåkare som pallar med att köra hela varvet. På plats arrangeras diverse trevligheter. Det fanns mat, kalla och varma drycker till försäljning och underhållning med livemusik. 

Om så önskas finns även möjligheter för camping hos MCE både natten inför och efter Mälaren Runt. Om ni campar fredag till lördag kan ni haka på en gemensam körning till starten i Solna, men anmäl i förväg till klubben så att du är garanterad campingplats på klubbens gård.