Efterlyser motorcyklister till workshop

2016-12-08

Efterlyser motorcyklister till workshop. Motorcyklism som livsstil!

En workshop om tankar och värderingar kring motorcykelkörning
Att vara motorcyklist är för många en livsstil med maximal njutning där allt ingår i ett paket från att tvätta och meka med hojen till att vara ute på vägarna och känna vinden i ansiktet. Att köra motorcykel är för många ett sätt att känna frihet och vara ett med maskinen, vägen, naturen och omgivningen.

 

Efterlyser motorcyklister till workshop

2016-11-10
Vill du delta i en workshop? Syftet är att öka kunskapen om motorcyklister och bredda förståelsen kring tankar och värderingar som rör motorcyklism. Olika kategorier MC-förare har bjudits in - nu efterlyses hojåkare av alla slag. Workshopen leds av Alan Ali som själv är MC-förare sedan många år. Det är en del i ett projekt som finansieras av Trafikverket. SMC:s bidrag är att hitta motorcyklister.

Workshopen kommer att genomföras i Stockholm, Malmö och Göteborg. Du som anmäler ditt intresse - tala om vilken typ av hoj du kör samt i vilken stad du vill delta.

Om Alan Ali
Han började sin tvåhjuliga karriär som tonåring på en Puch Dakota och har sedan dess hunnit med flertalet sportmotorcyklar, gatcyklar och har på senare år gått över till äventyrshojar. Alan kör numera en BMW R1200GS-LC.Till vardags arbetar Alán som föreläsare i samhällsfrågor och attitydpåverkan samt medpedagogisk utbildning-processledning för ungdomar och vuxna. 

Övrigt
Under dagen/kvällen bjuder vi på fika och lättare förtäring. Alla som deltar i workshopen får möjlighet att ta del av slutresultatet. Naturligtvis deltar du i workshopen helt anonymt.

Anmälan
Intresseanmälan görs till Alán som återkommer med specifika datum och platser Epost:
Telefon: 0739- 16 16 03

Datum kommer att publiceras här inom kort.