Gott nytt År!

2023-12-31

Jag vill på årets sista dag passa på att önska alla medlemmar ett riktigt Gott Nytt år och en förhoppning att 2024 blir helt fantastisk.

Tack alla som på något sätt varit med på våra event och kurser. Att ni är med på Majrundan och Nationaldagen samt våra kurser är vi otroligt tacksamma över.

Det har varit otroligt roligt att höra hur engagerade och duktiga alla varit på kurser både deltagare, instruktörer och resurser. Att sedan ha roligt, ja vad mer kan man önska.
De gånger jag själv varit med, på kurser eller event, har jag mötts av positiva människor som haft roligt tillsammans. Att gå kurs ska ju vara kul och givande. Många säger att man lär sig något nytt varje gång och det gäller nog oss alla.

Sommaren har kanske inte varit helt regnfritt men vad gör det om det regnar lite. Att köra hoj är för mej ett sätt att varva ner och att få ny energi och jag tror inte att jag är annorlunda än er andra. Man blir glad av att köra hoj.

Hur många gånger har man inte kört till jobbet och sedan när dagen är slut och man varit på väg hem tänkt, jag tar mej en liten avstickare och 3 timmar senare har man parkerat hojen i garaget med en härlig känsla i magen och ett stort leende på läpparna.

Det finns flertalet gånger när jag frågat er vad ni tycker att vi ska göra mer av inom SMC. Det har kommit in idéer som vi försöker förverkliga.  Kom gärna med fler ideer för vi vill vara till för er alla.

Återigen ett STORT tack för 2023. Jag ser fram emot att träffas under 2024.

 

Anki
Ordförande