Klubbträff

Det blir klubbträff! Förtroendevalda i klubbarna i Norrbotten träffas på Flygmuseet F 21. Kan ni inte vara med på plats så går det att vara med digitalt.

SMC Norrbotten bjuder in till en klubbträff den 10 februari, klockan 12.00–16.00
SMC finns på plats och förbereder mötet från ca kl. 11.00.
Det finns även möjlighet till digital uppkoppling. Anmälan via mail senast 4 februari

Varmt Välkomna!


Program SMC Norrbotten Klubbkonferens 10 februari kl. 12.00.                     
SMC inledning och presentation av SMC Norrbotten
Presentation deltagare klubbar     
SMC Vision och mål 2024
SMC utbildning/certifiering EU/Sverige, utbildningar i Norrbotten
SMC-Dag den 9 juni *NYTT FÖR 2024!
Fika
Klubbarna presenterar
Gemensam samverkan, vad göra för varandra
Sammanfattning och avslut


Anmälan till klubbträff

  • Sista anmälningsdag till Klubbträff är söndag den 4 februari 2024
  • Skicka anmälan till Anders Jonsson 2062jonsson@telia.com med cc Anki Randeblad ankirandeblad@gmail.com
  • Ange: Klubb, Namn, Mobilnr, samt Mailadress samt om Ni avser att delta i mötet digitalt. Utskick med länk för uppkoppling från 11.45 kommer att skickas till er via mailen.
  • Frågor ställs till Anki Randeblad Ordf. SMC Norrbotten eller Anders Jonsson sekreterare.

Plats
Flygmuseet F 21 mitt emot F 21 flottiljvakt.
Parkering bakom vakten.
Museet ligger utanför F 21 flottiljområde
Fika gör vi i halvtid.  SMC Norrbotten har nu under pandemiåren fortsatt bedrivit utbildningsverksamheten och har som målsättning att utveckla den vidare under 2024.  SMC vill finnas med vid så många tillfällen som möjligt som har något med motorcyklister att göra. Vi jobbar även på ett politiskt plan med myndigheter, kommuner och statliga verk.

Trafiksäkerhet är ett viktigt ämne för SMC. I samarbete med Trafikverket deltar vi vid analysarbeten och förebyggande arbete av olyckor, framförallt genom vår omfattande utbildningsverksamhet. SMC Norrbotten anordnade under 2023 olika kurser för våra motorcyklister. Våra instruktörer åker även land och rike runt och håller utbildningar för andra SMC distrikt.

En sak har vi dock mycket kvar att jobba på och det är den lokala kontakten med alla Mc-klubbar som finns i Norrbotten. Nu ska vi fortsatt satsa på att utöka verksamheten lite till, framförallt i inlandet och för att kunna göra detta så behöver vi hjälp från Er som driver och jobbar inom föreningarna i Norrbotten.

Vi har nu ambassadörer i Luleå, Piteå, Pajala, Boden och Haparanda vilket är en del i SMC Norrbottens utveckling.

Ett första steg i detta arbete är att SMC vill bjuda in förtroendevalda och andra aktiva i Er klubb för att träffas, byta erfarenheter och inte minst att planera och diskutera framtida verksamhet och samarbeten.

SMC Norrbotten kommer under träffen att informera om SMC:s verksamhet och vi hoppas också att Ni som deltar från klubbarna kan presentera vilka Ni är och Er verksamhet med utveckling.

Målet med träffen är att vi ska kunna hitta former och arbetsgång för att vi tillsammans ska kunna utvecklas.

SMC främsta mål är säkerhet och utbildning för våra motorcyklister samt att vi får fortsätta att köra mc på samma villkor som övriga i trafiken. För att kunna utveckla detta ännu bättre behöver vi veta vad vi kan göra för Er och Norrbottens Mc-klubbar.