MC-fika

Längtar du efter sommarens fina turer och hoj-fika med vännerna?


Fika i Luleå

Kom och fika med oss första lördagen i februari, mars och april på Trend café på Storheden klockan 12:00.

Det spelar ingen roll om du är en erfaren hojåkare eller ny på två hjul - alla är välkomna! Kom och köp en god fika, dela dina mc-planer inför nästa säsong och ta del av andras tips om fantastiska hojvägar.

Som om inte det vore nog så är SMC Norrbotten på plats och kan berätta om vad vi planerar och vad vi kommer att ha för aktiviteter under året.

Trend café hittar du vid precis vid Stora Coop på Storheden. Parkering finns i överflöd, så det är enkelt att ta sig dit.


Fika i Piteå

Första lördagen i varje månad är det fika på Hansens Konditori i Piteå. Klockan 14:00 är det bokat för fikasugna mc åkare som vill komma. Alla är välkomna!


Har ni återkommande fikaträffar där vi hojåkare i Norrbotten är välkomna? Maila gärna vår Webmaster om ni vill att vi lägger ut info så fler hittar dit! 

 

Hojar och fika går hand i hand för många entusiastiska motorcyklister. Det är en gemensam passion som samlar människor från olika bakgrunder och åldrar.

Att träffas för att prata motorcyklar, utbyta erfarenheter och njuta av en god kopp kaffe eller fika är något som ofta skapar starka band och vänskaper.

För hojåkare är dessa möten inte bara en chans att visa upp sina motorcyklar, utan också ett tillfälle att dela glädjen över att vara en del av denna fantastiska gemenskap.

Så oavsett om det är för att diskutera senaste hojnyheterna eller bara njuta av lite kvalitetstid tillsammans, är fikastunderna bland hojåkare alltid något att se fram emot.