Vill du vara en resurs i SMC School?

Du som resurs är en i teamet som jobbar med kurserna. Resursens främsta uppgift är att sköta ordning och logistik på plats. Uppgifterna kan variera mellan de olika kurstillfällen och ibland kan du ha flera uppgifter som går att kombinera. Organisationen ute på plats är ordnad med tydliga instruktioner och uppgifter.

Kort beskrivning av uppgifterna

Ta emot deltagare, se till att de registreras på plats och får sina västar. När det är klart ger resursen instruktörer och kursledare ok att ta över deltagarna i sina respektive grupper. Hålla ordning i depån och visa praktiska saker på plats. Flaggvakten sköter flödet in och ut på banan ser till att tiderna hålls, håller koll så allt flyter ute på banan och kan snabbt flagga av körningen om det skulle behövas.

Utbildningen

Att bli en resurs är både roligt och utvecklande. Du får gå med en van resurs som visar dig tills du känner dig mogen att ta över och bli mer självständig i den takt som känns bra. Du får vara med på resursutbildningar och träffar som kan ske under vinterhalvåret.

Uppdrag i SMC Norrbotten.

Resurs är precis som instruktör helt ideellt och man får ingen lön men i vissa fall utgår ersättning för resor och utlägg om det är bestämt i förväg.

Vår önskan

Bli fler resurser som vill hjälpa till, så om du tycker det verkar intressant och vill veta mer Skicka ett mail till oss och berätta att du vill veta mer om hur man blir SMC-resurs.