God Jul

2011-12-08

Hej alla,
 Vi har fått en ny webbmaster i undertecknad och det går långsamt framåt, hoppas ni har överinseende med detta, men skam den som ger sig.
Jag vill informera lite av vad som hänt och händer:
För tre veckor sedan var vi på storkurs helg 18-20 november. Vi var fem stycken som åkte upp för att få med oss en massa information hem. Vi har ju fått en ny ordförande i Magnus Karlsson och han fick lära sig att svänga klubban. MCT ansvarig Kenneth Lysell, honom skall ni vända er till om ni vill bli utbildade på mc körning eller skulle vilja bli instruktör. Vår kassör Kjell-Ove fick fördjupad insikt i den ädla konsten att bokföra enligt alla principer. Vår vägspanare Lars-Rune Eriksson är ett föredöme på hur en vägspanare skall arbeta och han fick fina vitsord, snacka om att vi är stolta. Jag själv försökte få lite inputs i hur jag skall skapa på hemsidan men tyvärr blev vår handledare dålig så nu är det try and error, undrar hur detta går?
Helgen som varit 3-4 december var Tony Rundqvist och jag på instruktörshelg, också detta i Stockholm, tillsammans med ytteligare ca 180 deltagare.Det var mycket givande och nog kände vi oss lite taggade när vi åkte hemåt.Närmast skall vi ha en egen instruktörsträff i Halland och sedan kommer vi få utbildning i HLR. Vår ambition är att komma igång med mc körning på Go-kart bana, bara vi kan få något samarbete med någon bana. Kommande säsong kommer vi också att köra Vårlytftet på och omkring Falkenbergs Motorbana och vi hoppas ni alla kommer på denna uppskattade grundkurs.
God jul och Gott nytt år från
Anders Kolhammar