FIM-Rally 2020

Vill du ha kul tillsammans med massor av motorcyklister från hela världen? Då ska du åka på FIM-Rally.

FIM-Rallyt är ett internationellt möte för motorcyklister med 1000-1500 deltagare från ett 25-30 tal olika länder. Syftet är att knyta kontakter mellan motorcyklister och sprida det arrangerande landets kultur och traditioner genom uppträdanden, guidade utflykter, mat med mera. Men FIM-Rally är även ett slags världsmästerskap i touring samtidigt som det är en kul trevlig MC-träff med massor av trevliga människor. Rallyt byter arrangörsland varje år.
FIM-Rally är vad vi brukar kalla "världsmästerskap i touring". Tävlingsdelen i FIM-Rally handlar bland annat om antal deltagare och körsträcka bland de anmälda deltagarna från olika länder. I denna folder kan du läsa mer om vad ett FIM-Rally är. 

 

FIM Rally 2020 #75

Italien- Foligno 24-26 juni

 

Upplev Italien tillsammans med hojåkare från hela välden i sommar!

Det 75:e FIM Rallyt hålls i den italienska staden Fologno och bjuder traditionsenligt på nationsparad, utflykter och prestigefyllda titlar i vad som i folkmun brukar kallas ”världsmästerskapet i touring”. Mängder av motorcyklister kommer att samlas för att ta del av de italienska guldkornen under en långhelg med likasinnade, häng med du också!

 

Läs mer på arrangörens officiella sida.


Anmäl dig nu

Anmälningsblanketter ifylles och skickas till SMC Kansli. Du har även möjlighet att boka boende och extra utflykter i samma formulär. Sammanställningsblanketten är en översikt av din anmälan och underlag för din betalning. Kom ihåg att även bifoga en kopia av ditt Meritum om du innehar ett sådant.

 

Blanketterna skickas till:

Sveriges Motorcyklister
Gamla Tunavägen 30
78460 BORLÄNGE

 

Märk kuvertet ”FIM-Rally”

 

Din anmälan samt betalning måste vara oss tillhanda senast 15 mars.


Ytterligare information om anmälningsförfarandet finns här.

Vill du tjuvstarta den italienska upplevelsen finns möjlighet att boka extra utflykter den 22 och 23 juni. Mer information om utflykterna hittar du här.

 

 


 

 

Trevliga berättelser från tidigare FIM-Rallyn

Bilder från tidigare års FIM-rallyn

FIM-Rally 2017 i Sundsvall

FIM-Rallyt 2014 i Tammerfors


Samling för nationalparad, Österrike 2011

Dags för nationsparad, Österrike 2011

Svenskar vid Olympiastadion, Berlin 2006.

Båtutflykt i Berlin 2006.

Paraden på väg i Österike 2011.

En mängd svenska Världsmästare 2011 i Österrike.