Är du vår nya kassör?

2020-08-19

Vår nuvarande kassör lämnar motorcykellivet och går vidare mot nya äventyr. Därför söker vi nu en ny kassör som vi hoppas också kan tänka sig vara en del av vår härliga styrelse.

SMC Södermanland söker en styrelseledamot och kassör som kan stötta föreningen i det löpande arbetet med bokföring, reskontra, bokslut m.m. Uppdraget gäller officiellt från årsmötet i februari 2021, men vi ser gärna att du har möjlighet att ta över successivt redan från årsskiftet, med stöd av vår nuvarande kassör.

Du arbetar hemifrån, men deltar på styrelsemöten som en del av uppdraget. Styrelsen sammanträder ca 1 gång/månad. Vi använder Fortnox och ser gärna att du är bekant med systemet. Arbetet är varken svårt eller särskilt betungande, det rör sig om några få timmar då och då. Utöver ditt ekonomiska sinne är du naturligtvis motorcyklist (eller åker bakpå). Du kommer att teckna firman tillsammans med ordförande och ni kommer att ha regelbunden kontakt rörande distriktets ekonomi. 

Föreningen har god ekonomi och en engagerad styrelse. Som ledamot är du en del av funktionärskåren och du deltar därför kostnadsfritt på våra aktiviteter. Uppdraget är ideellt och ekonomisk ersättning utgår ej.

Har du frågor om rollen, kontakta ordförande.

Är du intresserad av detta, eller andra uppdrag inom styrelsen, kontakta valberedningen.

MULA kulram 39 cm 18 cm 33 cm